Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | S-a schimbat modificarea: Rapid - FCSB se va juca în Giuleşti! Anunţul clubului

UPDATE | S-a schimbat modificarea: Rapid - FCSB se va juca în Giuleşti! Anunţul clubului

Fotbal

Comentarii

Partida dintre Rapid şi FCSB, programată în perioada 8-11 martie, în ultima etapă din sezonul regulat al Superligii, se va disputa, totuşi, în Giuleşti.

UPDATE: Se pare că partida Rapid - FCSB se va juca, totuşi, în Giuleşti!

”Duelul din ultima etapă a sezonului regular se va disputa pe Superbet Arena Giuleşti, la o dată ce va fi anunţată ulterior.

Până atunci, ne vedem mâine pentru partida cu UTA Arad, de la ora 21:00!”, a anunţat Rapid, pe pagina oficială de Facebook.

Iniţial am luat decizia să mergem pe Arena Naţională ca să bucurăm toţi suporterii fotbalului românesc, dar din păcate am înţeles că nu s-au înţeles conducătorii între ei. Cei de la FCSB nu au vrut să semneze actul de reciprocitate şi în acest context înţelegerea a căzut. Deci meciul se va juca în Giuleşti.

Le-am oferit toată peluza de jos până sus, fără zonele adiacente tampon şi din păcate ei n-au vrut să semneze reciprocitatea. Cred că 9.000 de locuri, cam atât ar fi avut”, a declarat Liviu Ungurean, conform fanatik.ro.


Ştirea iniţială

Aşadar, conducătorii celor de la Rapid, împreună cu suporterii giuleşteni, au decis ca derby-ul cu FCSB să fie mutat pe Arena Naţională!

Rapid - FCSB se va juca pe Arena Naţională!

Ar fi prima oară de la inaugurarea noului stadion din Giuleşti când un joc contra FCSB-ului, considerat acasă, se va juca pe o altă arenă.

Bineînţeles, raţionamentul acestei alegeri este simplu: pentru a avea cât mai mulţi rapidişti în tribune, într-un meci atât de important.

Capacitatea Arenei Naţionale este de 55.600 de locuri, în timp ce noul stadion din Giuleşti are doar 14.000 de locuri.

După cele întâmplate în tur, când gazdă a fost FCSB, cel mai probabil Rapidul va apela la aceeaşi strategie: le va acorda rivalilor numărul minim de bilete posibile. Adică, 5% din 90% din capacitate stadionului. Mai exact, vor primi undeva la 2.500 de bilete.

Aşadar, cu cele 2.500 de bilete pentru oaspeţi + zona tampon dintre cele două galerii, rapidiştii vor avea la dispoziţie aproximativ 48.000 de bilete.

  • Pe Giuleşti, Rapidul ar fi putut vinde doar aproximativ 12.000 de bilete.

Liderul galeriei Rapid, Liviu Ungureanu, alias ”Bocciu”, a fost cel care a făcut publică informaţia.

Da, am luat împreună decizia cu şefii clubului ca meciul cu FCSB să se dispute pe Arena Naţională. Va fi o partidă frumoasă, cu atmosferă în tribune, noi o să ne facem treaba”, a declarat Liviu Ungureanu, pentru iamsport.ro.

Afla mai multe despre: arena nationalagiulestirapid-fcsb 

viewscnt
Articole similare