Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa ideală a etapei a 27-a din Superligă. ”Afacere” între patru cluburi. Leo Grozavu, cel mai inspirat antrenor al rundei

Echipa ideală a etapei a 27-a din Superligă. ”Afacere” între patru cluburi. Leo Grozavu, cel mai inspirat antrenor al rundei

Fotbal

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a publicat, marţi, echipa etapei a 27-a din Superligă, încheiată luni seară, odată cu partida dintre Universitatea Craiova şi FC Voluntari, scor 2-1.

Aşadar, în această etapă, patru formaţii au reuşit să trimită câte doi jucători în echipa ideală: Poli Iaşi (Ionuţ Ailenei şi Todor Todoroski), UTA Arad (Alexandru Benga şi Marcelo De Freitas), CFR Cluj (Karlo Muhar şi Philip Otele) şi FCSB (Adrian Şut şi Florinel Coman).

Câte un jucător au ”livrat” şi cluburile Hermannstadt (Raul Opruţ), Universitatea Craiova (Denil Maldonado) şi Oţelul Galaţi (Frederic Maciel).

Cel mai inspirat antrenor al etapei cu numărul 27 din Superligă, ediţia 2023/2024, a fost desemnat Leo Grozavu, după victoria uriaşă a celor de la Poli Iaşi, acasă, contra Rapidului, scor 3-1.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 27-a:

PORTAR

  • Ionut Ailenei (Politehnica Iaşi) - A avut cinci intervenţii mari prin care a ţinut gruparea din Copou în joc.

FUNDAŞI

  • Todor Todoroski (Politehnica Iaşi) - A făcut cel mai bun meci în tricoul studenţilor ieşeni. Un bonus pentru apetitul ofensiv arătat.
  • Denil Maldonado (Universitatea Craiova) - Deşi a evoluat doar pe finalul jocului, a marcat golul în urma căruia Universitatea Craiova a făcut un pas mare spre play-off.
  • Alexandru Benga (UTA Arad) - Experimentatul fundaş a dirijat excelent defensiva arădenilor. Prinde pentru a treia oară "Echipa etapei".
  • Raul Opruţ (FC Hermannstadt) - A oferit pasa decisivă la singurul gol din meciul cu FC U Craiova 1948, în urma căruia FC Hermannstadt a rămas în lupta pentru un loc în Top 6.

MIJLOCAŞI

  • Marcelo de Freitas (UTA Arad) - O evoluţie fără greşeală la centrul terenului. În plus, a marcat golul care i-a adus grupării arădene a patra victorie în 2024.
  • Adrian Şut (FCSB) - Este jucătorul care depune un efort fantastic pe toată durata unui meci. Pasă decisivă de clasă la primul gol marcat de Florinel Coman.
  • Karlo Muhar (CFR 1907 Cluj) - A marcat al şaptelea gol în ediţia curentă, în care mai are şi două pase decisive.

ATACANŢI

  • Frederic Maciel (Oţelul Galaţi) - A înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din 2024. A fost a patra sa reuşită în SuperLigă.
  • Philip Otele (CFR 1907 Cluj) - Un nou meci foarte bun făcut de cel mai productiv atacant al clujenilor. Prin ultima dublă, a ajuns la 11 goluri.
  • Florinel Coman (FCSB) - Continuă sezonul formidabil, cel mai bun din carieră! A înscris de două ori şi s-a apropiat la doar două goluri de liderul clasamentului golgheterilor (Darius Olaru - 14 goluri, Florinel Coman - 12 goluri).

ANTRENORUL ETAPEI

  • Leo Grozavu (Politehnica Iaşi) – A pregătit perfect duelul cu cea mai în formă echipă din 2024. A reacţionat excelent în momentul în care ieşenii au fost conduşi. Toate schimbările s-au dovedit a fi reuşite.

Afla mai multe despre: comangrozavusutmuharoteleechipa etapeilpf 

viewscnt
Articole similare