Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din accidentare în accidentare. Trebuia să fie transferul vedetă al lui Chelsea, dar este iar indisponibil

Din accidentare în accidentare. Trebuia să fie transferul vedetă al lui Chelsea, dar este iar indisponibil

Premier League

Comentarii

Atacantul francez al echipei Chelsea, Christopher Nkunku, s-a accidentat din nou şi este de aşteptat să stea în afara terenului "trei sau patru săptămâni", a anunţat, marţi, managerul Mauricio Pochettino, fără a preciza natura accidentării.

Vedta s-a accidentat din nou

"Am auzit ieri (n.r. luni) că Nkunku s-a accidentat. Nu ştim când s-a accidentat", a declarat argentinianul într-o conferinţă de presă înaintea întâlnirii cu Leeds (D2), din 16-imile de finală ale Cupei Angliei.

Întrebat cât timp va fi indisponibil, Pochettino a vorbit de "trei sau patru săptămâni". "Sperăm că nu va fi mai mult de atât", a adăugat el.

Jucătorul în vârstă de 26 de ani a intrat pe teren în a doua repriză a finalei Cupei Ligii, duminică, pierdută în prelungiri, în faţa formaţiei Liverpool. El a jucat mai puţin de o oră.

Transfer vedetă a verii trecute, fostul atacant al lui Leipzig nu a putut debuta oficial pentru Chelsea decât în decembrie, din cauza unei accidentări grave la genunchi în pre-sezon. El a ratat apoi mai multe meciuri în ianuarie din cauza unei accidentări la şold.

"Este dificil pentru el. A fost într-o formă excelentă în pre-sezon până când s-a accidentat la genunchi", a spus Pochettino. "Avem în minte cel mai bun Nkunku pe care toată lumea îl ştia în Germania, dar nu este acelaşi jucător".

La Chelsea, Christopher Nkunku a avut doar zece apariţii în toate competiţiile în acest sezon.

Afla mai multe despre: premier leaguechelseachristopher nkunku 

viewscnt
Articole similare