Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste de zile mari la Chelsea. Cumpărat în vară, jucătorul poate debuta în sfârşit. Anunţul lui Pochettino

Veste de zile mari la Chelsea. Cumpărat în vară, jucătorul poate debuta în sfârşit. Anunţul lui Pochettino

Premier League

Comentarii

Fanii lui Chelsea primesc o veste uriaşă din partea echipei. Jucătorul considerat transferul verii s-a refăcut după accidentare şi este gata de joc.

Chelsea va primi viztia celor de la Sheffield United, astăzi, de la ora 17:00, în etapa a 17-a din Premier League.

Cine revine în lotul lui Chelsea pentru următorul meci

Iar din lotul londonezilor pentru acest meci va face parte şi Christopher Nkunku, jucătorul cumpărat în vară cu 60 de milioane de euro, dar care s-a accidentat imediat după transfer.

Astfel, francezul nu a mai reuşit să debuteze la noua sa echipă, dar chinul său este aproape de sfârşit, iar acum are oportunitatea să bifeze primele sale minute în tricoul lui Chelsea.

Înaintea meciului cu Sheffield, antrenorul Mauricio Pochettino a făcut anunţul aşteptat de întreaga suflare a lui Chelsea.

”Da, poate juca. E o veste foarte bună. Faptul că e în lot, că face parte din echipă şi începe să simtă ritmul competiţiei e o veste bună pentru noi. Important e să fim liniştiţi, să nu punem presiune pe el. Acum va evolua, ştim asta”, a declarat tehnicianul argentinian.

Chelsea are mare nevoie de Nkunku, întrucât stă foarte slab în clasament, în jumătatea inferioară a acestuia, locul 12 mai exact, cu doar 19 puncte acumulate.

Afla mai multe despre: chelseapremier leaguechristopher nkunku 

viewscnt
Articole similare