Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, asalt total la noua ”bijuterie” a Argentinei: a pus jos 30.000.000 de euro!

Barcelona, asalt total la noua ”bijuterie” a Argentinei: a pus jos 30.000.000 de euro!

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul argentinian Claudio Echeverri (17 ani) a impresionat la ultima ediţie a Cupei Mondiale U17, iar transferul în Europa a devenit iminent.

Claudio Echeverri se afla pe radarul formaţiile europene importante încă dinaintea turneului final de la U17.  Însă, evoluţiile foarte bune de la U17, unde Argentina a atins faza semifinalelor, i-a obligat pe şefii Barcelonei să nu mai piardă niciun moment.

  • Claudio Echeverri a marcat un hat-trick în partida Argentina - Brazilia 3-0, din faza sferturilor de finală.
  • Cinci goluri şi o pasă decisivă a reuşit la Cupa Mondială U17.

Barcelona ”sparge banca” pentru Claudio Echeverri

Cotidianul spaniol ”AS” anunţă că Barcelona are cele mai mari şanse de a obţine semnătura mijlocaşului ofensiv de la River.

  • Pe 2 ianuarie 2024, Echeverri va împlini 18 ani şi se va putea transfera în Europa.

Catalanii i-au anunţat pe omologii de la River că vor să plătească 30.000.000 de euro în schimbul lui Echeverri, chiar dacă are o clauză de reziliere de 25.000.000 de euro, însă vrea să trimită aceşti bani în mai multe tranşe.

Barca a aflat că şi Real Madrid, PSG şi Manchester City se interesează serios de situaţia jucătorului, aşa că simte nevoia de a grăbi lucrurile.

Cu toate acestea, River are alte planuri cu ”bijuteria” sa. Vrea să-i propună prelungirea contractului lui Echeverri, iar acea clauză de reziliere de 25.000.000 de euro, să se transforme într-una de 50.000.000 de euro.

Cu siguranţă că nu este un scenariu dorit de Barcelona, care încă nu a scăpat de problemele financiare şi îşi calculează atent fiecare euro.

Sunt convins că problema cu Echeverri va fi rezolvată până la sfârşitul anului. Asta mi-a spus agentul său.”, a declarat Jorge Brito, preşedintele celor de la River Plate, într-un interviu acordat celor de la TyC Sports.

Afla mai multe despre: echeverribarcelonariver 

viewscnt
Articole similare