Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Mauricio Pochettino, după ce a ajuns noul antrenor al lui Chelsea: ”Cea mai mare echipă din Anglia. Fanii sunt încântaţi”

Prima reacţie a lui Mauricio Pochettino, după ce a ajuns noul antrenor al lui Chelsea: ”Cea mai mare echipă din Anglia. Fanii sunt încântaţi”

Chelsea

Comentarii

Mauricio Pochettino (51 de ani), noul antrenor al lui Chelsea, şi-a făcut apariţia la baza de antrenament a clubului şi a oferit primele cuvinte din această postură.

Argentinianul Mauricio Pochettino a fost ales să o preia pe Chelsea din această vară şi responsabilizat să o urce din nou la un nivel aşteptat de fanii albaştrilor.

Deşi a fost anunţat în urmă cu mai mult timp, tehnicianul sud-american s-a prezentat abia luni, 3 iulie, la baza londonezilor.

Pochettino: ”Chelsea este cea mai mare echipă din Anglia. Fanii sunt încântaţi”

Cu această ocazie, Pochettino a oferit şi prima reacţie cu privire la noul său post, ca antrenor cu acte în regulă al celor de la Chelsea.

"E o plăcere şi o onoare să mă alătur lui Chelsea. Suntem extrem de încântaţi şi o cunosc foarte bine pe Chelsea, care este unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Desigur, a fost foarte uşor pentru noi (n.r. el şi staff-ul său) să decidem să ne mutăm aici.

Este încântător pentru noi şi ne dorim să aducem fericirea din nou acestui club mare. Vom munci din greu, vom juca în aşa fel încât fanii să se bucure de fotbal, istoria lui Chelsea e una câştigătoare, dar important este şi modul în care vom construi victoriile.

În ultimii 10, 12, 15 ani, Chelsea este cea mai mare echipă din Anglia. Cunosc Premier League foarte bine şi ştiu ce înseamnă cultura lui Chelsea. Cred că fanii sunt încântaţi să se afle din nou pe drumul câştigător”, a declarat Pochettino, noul antrenor al lui Chelsea.

Mauricio Pochettino a semnat cu Chelsea un contract valabil doi ani de zile, cu opţiunea de prelungire pe încă unul.

În sezonul trecut, formaţia de pe Stamford Bridge a terminat pe locul 12 în Premier League.

Jucătorii veniţi la Chelsea în această vară:

  • Christopher Nkunku (RB Leipzig)
  • Nicolas Jackson (Villarreal)

Jucătorii plecaţi de la Chelsea în această vară:

  • Mateo Kovacic (Manchester City)
  • Kai Havertz (Arsenal)
  • Edouard Mendy (Al Ahli)
  • Cesar Azpilicueta (Atletico Madrid)
  • Kalidou Koulibaly (Al Hilal), Ruben Loftus-Cheek (AC Milan)
  • N'Golo Kante (Al-Ittihad)
  • Tiemoue Bakayoko (liber de contract)

Pe lista de plecări a lui Chelsea mai sunt: Mason Mount (Manchester United), Christian Pulisic (Lyon/AC Milan) şi Hakim Ziyech.

Afla mai multe despre: chelseamauricio pochettino 

viewscnt
Articole similare