Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie Tottenham: Maddison, Vicario şi încă trei staruri pentru noul sezon din Premier League

Revoluţie Tottenham: Maddison, Vicario şi încă trei staruri pentru noul sezon din Premier League

Premier League

Comentarii

După transferurile lui James Maddison şi Gugliermo Vicario, Tottenham este aproape de semnăturile altor trei jucători.

Manor Solomon, viitorul adversar al echipei naţionale în preliminariile Euro 2024 este aproape de Tottenham. În vârstă de 23 de ani, Solomon va semna cu echipa din nordul Londrei din postura de jucător liber de contract. Asta după ce şi-a încheiat înţelegerea cu Shaktar Donetsk. În sezonul precedent, acesta a fost împrumutat la Fulham.

Micky van de Ven, tânărul fundaş olandez de la Wolfsburg este dorit pe Tottenham Hotspur Stadium. Într-un efort de a-şi întări apărarea, clubul londonez este pe cale să-l aducă pe van de Ven din Bundesliga în schimbul sumei de 30 milioane de euro. Căpitan al Ţărilor de Jos la Campionatul European U21 din acest an, van de Ven a bifat 38 de apariţii în tricoul lui Wolfsburg.

Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, Spurs îşi menţine interesul pentru fundaşul Edmond Tapsoba de la Bayer Leverkusen. Fost adversar al celor de la FCSB în perioada sa la Vitória Guimarães, Tapsoba a marcat singurul gol din acea dublă manşă a preliminariilor Europa League, în sezonul 2019/2020. Tottenham va negocia în următoarea perioadă detaliile transferului jucătorului din Burkina Faso.

articol de Cristian Năstase

Afla mai multe despre: tottenhamtransferuripremier league 

viewscnt
Articole similare