Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, impresionat de un jucător de la Oţelul Galaţi: ”Nu l-am văzut să facă un meci slab!” | EXCLUSIV

Mihai Stoica, impresionat de un jucător de la Oţelul Galaţi: ”Nu l-am văzut să facă un meci slab!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a avut doar cuvinte de laudă la adresa unui jucător străin de la Oţelul Galaţi.

Chiar dacă au trecut mai bine de 20 de ani de când nu mai este conducător la Oţelul Galaţi, Mihai Stoica a rămas ataşat de acest club şi este foarte atent la ce se întâmplă în ”ograda” lui Dorinel Munteanu.

Mihai Stoica, impresionat de Frederic Maciel

Vizionând partida Oţelul Galaţi - CFR Cluj, marţi seara, din etapa a 28-a din Superligă, Mihai Stoica a ajuns la concluzia că mijlocaşul lateral al gazdelor, Frederic Maciel (29 de ani), este un jucător foarte bun pentru nivelul fotbalului românesc.

Portughezul Frederic, născut în Franţa, la Grenoble, a avut evoluţii constant bune şi a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai Oţelului, în acest sezon.

  • Maciel a marcat 4 goluri şi a oferit 5 pase decisive în 25 de partide din Superligă.
  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Frederic Maciel, conform transfermarkt.de.

Oţelul are câţiva jucători foarte buni. De exemplu, Maciel. Eu nu l-am văzut un meci să joace slab. Îi ştiu CV-ul. Ştiu că face sau a făcut 30 de ani (n.r. - face 30 de ani pe 15 martie), dar este un jucător foarte bun”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Cine este Frederic Maciel?

Frederic Maciel şi-a făcut junioratul la unele dintre cele mai puternice academii din Portugalia: Braga, Sporting şi FC Porto.

În 2015, Maciel a ales să se transfere în Belgia, la Mouscron, însă după doar un singur sezon se întorcea în ţara natală, la Moreirense.

Maciel a bifat meciuri pentru naţionalele U16, U17, U18, U19 şi U20 ale Portugaliei, însă nu a reuşit să facă pasul şi către tineret şi seniori.

În plus, un alt pas foarte important, către fotbalul profesionist, nu a fost realizat cu prea multe reuşite. După Moreirense, a mai jucat pentru Gil Vicente, Varzim şi Torreense, unde nu a avut cifre impresionante.

În vara lui 2023, Maciel avea să părăsească pentru a doua oară în cariera Portugalia natală, pentru a semna cu Oţelul Galaţi. Cu 4 reuşite şi 5 pase decisive, Maciel îşi poate bifa încă de pe acum cel mai bun sezon din carieră.

Afla mai multe despre: macielmihai stoicaportugalia 

viewscnt
Articole similare