Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Până şi Mutu a fost impresionat de golul marcat de Oţelul! "L-am aplaudat. Altceva m-a supărat"

Până şi Mutu a fost impresionat de golul marcat de Oţelul! "L-am aplaudat. Altceva m-a supărat"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Adrian Mutu, a lăudat reuşita lui Alex Pop, care a deschis scorul pentru Oţelul. "Briliantul" a comentat şi evoluţia jucătorilor săi.

Gest rar! Adi Mutu s-a înclinat în faţa fotbalistului care a marcat contra sa: "L-am aplaudat". Ce l-a supărat în schimb

CFR Cluj a încheiat la egalitate marţi seara, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a 28-a din Superligă.

La Galaţi, Oţelul a început bine şi a ratat prin Alexandru Pop, însă tot Pop a deschis scorul în minutul 36, dintr-o lovitură liberă perfect executată în vinclu. Finalul a fost dramatic, cu echipa lui Dorinel Munteanu care a egalat dintr-un penalty. 

"Un meci de luptă. E un punct muncit, plecăm cu un punct, dar am pierdut două puncte. Mereu când vii pe un teren greu, cu o echipă agresivă, care munceşte... A fost o primă repriză de luptă, n-a fost un joc frumos din partea ambelor echipe, cu dueluri la mijlocul terenului. 

L-am aplaudat pe Alex Pop, pentru că a fost un gol frumos. A fost un gol frumos şi nu sunt supărat pe Sava, ci sunt supărat de cum am gestionat finalul de meci, că mingea nu trebuia să ajungă acolo din centrare, trebuia gestionat mai bine momentul. Aveam superioritate în bandă şi a reuşit să centreze dintre trei jucători de-ai noştri şi nu se mai întâmpla acel moment, faultul lui Muhar. 

Otele, când e în formă, e aproape imposibil de oprit. Mă bucur că a dat gol, dar plecăm doar cu un punct. 

Încercăm să facem cât mai multe puncte posibile în play-off şi vom vedea, nu stau să mă gândesc la FCSB",  a spus Adrian Mutu, după meciul din Moldova. 

CFR ocupă locul secund în Superligă, cu 49 de puncte, iar Oţelul e pe locul 11, cu 33 de puncte.

Afla mai multe despre: adrian mutuadi mutu cfr clujalex pop otelulotelul cfr cluj 

viewscnt
Articole similare