Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A izbucnit şi Marius Măldărăşanu! Ce suspectează: "Le-am şi zis că suntem în insolvenţă. Da, simt ceva"

A izbucnit şi Marius Măldărăşanu! Ce suspectează: "Le-am şi zis că suntem în insolvenţă. Da, simt ceva"

Hermannstadt​

Comentarii

Antrenorul lui Hermannstadt, Marius Măldărăşanu, a apărut supărat în faţa reporterului după înfrângerea cu Dinamo. Indirect, principalul a acuzat o manieră de arbitraj împotriva echipei din Sibiu.

Marius Măldărăşanu a amintit insolvenţa de la Hermannstadt într-un atac indirect după înfrângerea cu Dinamo: "Da, simt"

Dinamo Bucureşti a învins marţi, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Hermannstadt, în al doilea meci al etapei a 28-a.

După ce Gregorio a marcat rapid, Hermannstadt a egalat în minutul 41. Totuşi, nici măcar nu s-a mai analizat dacă mingea a trecut de linia porţii după şutul lui Daniel Paraschiv, întrucât brigada de arbitri a dictat offside, deşi mingea ajunsă la Balaure, cel care a pasat, a venit de la un adversar de la Dinamo. 

La final, Marius Măldărăşanu a lansat atacul, în plină luptă pentru play-off. 

"Am ajuns în faţa porţii prea uşor, ne-am trezit cu mingea prea uşor în astfel de situaţii şi nu am ştiut ce să facem. Greşim, luăm gol, corner. Era clar că se vor apăra şi să încerce contraatacul. Greşeala din prima repriză a făcut diferenţa. 

(n.r. - golul anulat al lui Hermannstadt) Da, am văzut puţin pe telefon şi toată lumea spune că vine mingea de la adversar, aveam jucători în offside. 

Noi suntem în insolvenţă şi le-am spus băieţilor că trebuie să fim perfecţi, să nu greşim, că le-am spus că tot ce e la limită nu ni se dă nouă. A fost gol valabil, nu, noi trebuie să fim perfecţi. Tot ce a fost la limită a fost pontru adversar. Da, simt ceva, la Galaţi, în alte meciuri. 

Toate astea mă fac să cred că trebuie să fim perfecţi ca să obţinem ceva şi noi. Istoricul unor meciuri cu VAR mă face să cred că orice va fi la limită va fi pentru adversari. N-am vorbit cu arbitrii, i-am lăsat în pace, de pe bancă cei din stafful meu le spuneau că ei trag de timp, dar bravo lor, că se fac şi la EURO, şi la Campionate Mondiale de astea. Azi n-am fost inspirat la schimbări, mai avem şase puncte în joc şi ne batem", a declarat Marius Măldărăşanu, după înfrângerea cu Dinamo de la Arcul de Triumf. 

În clasament, Hermannstadt este pe locul 6, cu 37 de puncte, iar Dinamo ocupă poziţia a 15-a, cu 25 de puncte.

Afla mai multe despre: marius maldarasanudinamo hermannstadtinsolventa hermannstadt 

viewscnt
Articole similare