Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu, prima reacţie după ce l-a dat afară pe Costantino de la FCU Craiova: ”Din acest motiv!” | VIDEO

Adrian Mititelu, prima reacţie după ce l-a dat afară pe Costantino de la FCU Craiova: ”Din acest motiv!” | VIDEO

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a oferit prima reacţie după ce l-a dat afară pe Giovanni Costantino din funcţia de antrenor al celor de la FCU Craiova.

Costantino, out de la FCU Craiova

FCU Craiova şi Poli Iaşi au remizat, scor 1-1, în primul meci al etapei a 28-a. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR, iar spiritele s-au inflamat pe ”Ion Oblemenco”.

Tensiunea a fost la cote maxime în Bănie de ambele părţi. Leo Grozavu a avut disputa sa cu arbitrajul, în timp ce în tabăra oltenilor s-a produs o modificare la nivelul băncii tehnice.

Mai exact, Adrian Mititelu a anunţat că l-a dat afară pe antrenorul Giovanni Costantino. Finanţatorul formaţiei craiovene nu a mai putut suporta încă o partidă fără victorie şi a luat decizia de a-l pune pe liber pe tehnicianul italian.

”Trebuie să ne obişnuim şi de astfel de momente. E o luptă pe teren. Când ai lipsă de rezultate, presiunea creşte şi totul devine tot mai greu. Nu putem să ieşim din această situaţie decât noi. Trebuie să schimbăm ceva. Ne-am afundat mai mult în clasament, şi ca joc, care de din ce în ce mai slab.

Din acest motiv, am decis să închei colaborarea cu Giovani Costantino. Îmi pare rău de acest băiat, dar cred că nu mai poate să stăpânească situaţia. Din cauza presiunii, nu mai poate să dea randament. E un bun teoretician, cunoaşte fotbal, dar lipsa de experienţă şi ghinionul l-au adus în situaţia de a încheia colaborarea.

Mi-am pierdut răbdarea! Echipa a avut momente când arăta ca un Mercedes, iar acum arată ca una de mâna a doua. Vrăjeala şi vorbăraia nu-şi au rostul acum”, a declarat Adrian Mititelu, după meci.

În urma meciului din Oltenia, FCU Craiova 1948 este pe locul 12, cu 31 de puncte, în timp ce Poli Iaşi este pe 13, cu 31 de puncte, după 28 de meciuri disputate de ambele echipe.

Afla mai multe despre: fcu craiovaadrian mititelugiovanni costantino 

viewscnt
Articole similare