Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu îl dă afară pe Costantino! Fază de cascadorii râsului în timp ce patronul anunţa plecarea antrenorului de la FCU Craiova | EXCLUSIV

Mititelu îl dă afară pe Costantino! Fază de cascadorii râsului în timp ce patronul anunţa plecarea antrenorului de la FCU Craiova | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Giovanni Costantino a rezistat doar patru luni ca antrenor la FCU Craiova 1948. Remiza cu Poli Iaşi, din etapa cu numărul 28 din Superliga, a fost picătura care a umplut paharul. Patronul Adrian Mititelu a anunţat decizia de a-l schimba pe natrenor.

S-a terminat! Giovanni Costantino va fi demis de Adrian Mititelu de pe banca lui FCU Craiova 1948

FCU Craiova a încheiat la egalitate marţi, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 28-a. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR.

De altfel, meciul a fost unul tensionat, cu Leo Grozavu care a fost eliminat la pauză, după un disensiune cu Horaţiu Feşnic, care a dus la tentativa antrenorului de a intra în vestiarul arbitrilor. 

O stare de tensiune a fost şi în tabăra oltenilor, care au rămas, din nou, fără antrenor. 

Din informaţiile Orange Sport, Adrian Mititelu s-a hotărât să-l demită pe Giovanni Costantino. 

Italianul a sosit în octombrie 2023 pe banca echipei din Bănie, dar rezultatele lui FCU Craiova 1948 au fost slabe. Clubul este doar pe locul 12 în Superliga, cu 31 de puncte, la şase puncte de zona play-off-ului, dar cu gândul că ar putea câştiga Cupa României. 

O fază de cascadorii râsului s-a petrecut imediat după ce Adrian Mititelu s-a decis să schimbe antrenorul. 

În timp ce Giovanni Costantino explica, în faţa reporterilor, cele întâmplate în remiza cu Poli Iaşi şi spunea că Adrian Mititelu are încredere în el, în paralel, la doar câţiva zeci de metri, patronul transmitea că antrenorul principal de la FCU Craiova 1948 va fi demis. 

Adrian Mititelu nu e la prima tentativă de a-l demite pe Giovanni Costantino

În urmă cu o lună, după 3-4 în Giuleşti cu Rapid, Adrian Mititelu l-a învinovăţit pe Giovanni Costantino pentru revenirea bucureştenilor în meci. Atunci, patronul l-a îndemnat să facă pasul în spate şi să renunţe. 

"Aşa ceva nu am păţit niciodată! Să avem 3-1 în minutul 65 şi să pierdem cu 4-3... nu că m-am crucit, dar e ceva greu de digerat. Va fi un drum foarte greu până la Craiova.

Am jucat foarte bine, echipa s-a dăruit şi în minutul 65 domnul Costantino a luat-o razna. Cred că n-a mai fost în deplinătate facultăţilor mintale. Să scoţi cei mai buni jucători de pe teren fără niciun rost?! A făcut nişte schimbări care n-au nicio legătură cu realitate echipei noastre", spunea, supărat, Adrian Mititelu. 

Afla mai multe despre: adrian mititeluadrian mititelu giovanni costantinogiovanni costantino demis fcu craiovaantrenor fcu craiova 

viewscnt
Articole similare