Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o lovitură la FCU Craiova după demiterea lui Costantino! Alt nume important, liber: "Să fie sănătos"

Încă o lovitură la FCU Craiova după demiterea lui Costantino! Alt nume important, liber: "Să fie sănătos"

FC U Craiova

Comentarii

Patronul lui FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, a venit cu veştile rele după remiza cu Poli Iaşi, din etapa 28 a Superligii. L-a demis pe antrenorul Giovanni Costantino, iar în aceeaşi intervenţie a anunţat că va pierde, în vară, un fotbalist important, care va pleca liber de contract.

Adrian Mititelu a anunţat şi a doua plecare de la FCU Craiova, după Giovanni Costantino

FCU Craiova a încheiat la egalitate marţi, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 28-a. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR. A fost ultimul meci al lui Giovanni Costantino, care a fost demis de Adrian Mititelu. De altfel, patronul lui FCU Craiova a explicat de ce se desparte de principalul italian

De asemenea, Adrian Mititelu a anunţat că-l pierde gratis pe Yassine Bahassa (31 de ani), atacantul care era la echipă din iulie 2022. După ce a reuşit 8 goluri şi 11 pase decisive în 65 de meciuri pentru FCU Craiova, francezul a decis că nu doreşte să prelungească înţelegerea şi după această vară. 

Adrian Mititelu i-a făcut o ofertă bună lui Bahassa pentru a continua, însă atacantul a luat decizia finală. 

"Nu s-a schimbat situaţia (n.r. - lui Bahassa). El va deveni jucător liber de contract în iunie şi să fie sănătos", a spus, resemnat, patronul lui FCU Craiova. 

În schimb, Adrian Mititelu a evidenţiat jocul unui alt atacant, care poate fi următorul exponent al echipei FCU Craiova 1948. 

"Eu am fost mulţumit azi de jocul lui Jibril Ibrahim, care a jucat foarte bine acolo şi poate avea nevoie de mai devreme de încredere. Dacă era după mine, îl băgam, dar au fost preferaţi jucătorii cu experienţă şi cu el poate eram mai departe acum",  a mai spus afaceristul care controlează clubul din Oltenia. 

Adrian Mititelu s-a reorientat în Superliga: "Vă promit că nu retrogradăm"

FCU Craiova 1948 este doar pe locul 12 în Superliga, cu 31 de puncte, la şase puncte de zona play-off-ului, dar cu gândul că ar putea câştiga Cupa României. 

"Nu este un capăt de ţară, se joacă fotbal şi în play-out. Şi salvarea de la retrogradare e un obiectiv. Să fii în Liga 1 nu e aşa uşor, că înseamnă să ai condiţii, buget să facă faţă în Liga 1. Să vă uitaţi la FC Argeş şi nu e uşor în Liga 2 şi e pe ultimul loc. Se poate şi mai rău. 

Nu trebuie să ajungem în cealaltă extremă, că vă promit că nu retrogradăm şi nu o să fim nici la baraj. Cu un prim meci câştigat, poate la Arad, putem să ne batem pentru câştigarea play-out-ului", a încheiat patronul lui FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu

Afla mai multe despre: adrian mititeluyassine bahassagiovanni costantinoantrenor fcu craiova 

viewscnt
Articole similare