Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin, inclus în primul ”11” al etapei din Serie A. Perioadă excelentă pentru fotbalistul român la Empoli | VIDEO

Răzvan Marin, inclus în primul ”11” al etapei din Serie A. Perioadă excelentă pentru fotbalistul român la Empoli | VIDEO

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin (27 de ani) a fost recompensat pe măsură după evoluţia stelară pe care a avut la Empoli în meciul de la Sassuolo.

Perioadă de vis pentru Răzvan Marin în Italia

Răzvan Marin a avut o prestaţie remarcabilă în meciul pe care Empoli la câştigat-o pe terenul celor de la la Sassuolo, scor 3-2. 

Mijlocaşul român a fost desemnat omul partidei, după ce a reuşit să livreze două assist-uri. A centrat excelent, din lovitură liberă, la primul gol al lui Empoli, dar şi la ultimul, cel al victoriei, unul marcat în prelungirile meciului.

Ca urmare a evoluţiei excelente de pe ”Mapei Stadium – Città del Tricolore”, stadionul lui Sassuolo, Răzvan Marin a fost inclus în echipa etapei a 26-a din Serie A.

În urma acestei victorii, Empoli a urcat pe locul 13 în Serie A, cu 25 de puncte. Pentru Marin au fost primele pase decisive din acest sezon.

Reacţia lui Răzvan Marin, după ce a fost omul meciului cu Sassuolo

”Suntem fericiţi, am adus acasă trei puncte importante. A fost un meci dificil, ştiam despre calităţile lui Sassuolo. Trebuie să continuăm pe acelaşi trend, aşteptăm o perioadă bună.

Sunt fericit că am reuşit să-şi ajut echipa cu cele două pase decisive. Îmi ştiu calităţile şi încerc întotdeauna să-mi ajut colegii cu tot ce pot să ofer.

A fost important să credem în noi până la final. Ne-am luptat şi am arătat că putem să câştigăm fiecare meci cu dorinţă şi muncă. Ăsta a fost cel mai important lucru, să credem în noi.

Drumul este lung, dar hai să continuăm în aceeaşi direcţie. Singurul mod prin care ne putem atinge obiectivele e prin muncă. Trebuie să facem ce ne spune antrenorul”, a declarat Marin, după meci, conform Tuttomercatoweb.

Afla mai multe despre: razvan marinstranieriserie aempoli 

viewscnt
Articole similare