Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cu Răzvan Marin titular, Empoli a luat gură uriaşă de oxigen în lupta pentru salvare! Juventus a urcat, pentru moment, pe primul loc în Italia. Toate rezultatele zilei

VIDEO | Cu Răzvan Marin titular, Empoli a luat gură uriaşă de oxigen în lupta pentru salvare! Juventus a urcat, pentru moment, pe primul loc în Italia. Toate rezultatele zilei

Serie A

Comentarii

S-a terminat încă o zi plină de spectacol în Serie A. Juventus a urcat, pentru moment, pe primul loc în Italia, iar Empoli, Genoa şi Frosinone au obţinut victorii uriaşe în lupta pentru evitarea retrogradării.

Empoli 3-0 Monza

Răzvan Marin titular, Empoli a câştigat cu Monza şi a pus capăt seriei de opt meciuri fără victorie. Zurkowski a fost one-man show la debutul lui Davide Nicola pe banca lui Empoli: a marcat şi cu dreptul, şi cu stângul şi cu capul. Polonezul a reuşit dubla în prima repriză, iar Empoli  s-a apropiat la doar două puncte de Cagliari, care este prima echipă de deasupra liniei roşii.

Frosinone 3-1 Cagliari

Trupa lui Eusebio Di Francesco a pus capăt unei serii negre de patru înfrângri consecutive şi a învins-o pe Cagliari, după ce în tur sarzii s-au impus cu un incredibil 4-3, după ce Frosinone a condus cu 3-0. Lazialii au urcat pe locul 13, cu 22 de puncte, în timp ce echipa lui Claudio Ranieri este pe 17, cu 18 puncte.

Salernitana 1-2 Genoa

Salernitana pare o echipă blestemată. Gruparea lui Simone Inzaghi a fost din nou învinsă, deşi a deschis scorul. ”Grifonul” a luat toate cele trei puncte de la Salerno, deşi Martegani punctase primul pentru gazde. Mateo Retegui şi Albert Gudmundsson au marcat pentru fosta echipă a lui Drăguşin şi Puşcaş.

Lecce 0-3 Juventus

Juventus a obţinut o victorie nu tocmai uşoară pe Via del Mare, după ce la pauză scorul era 0-0.Vlahovic, cu o dublă, şi Gleison Bremer au punctat pentru ”Bătrâna Doamnă”, care este pe primul loc, cu 52 de puncte, unul mai mult decât Internazionale, dar şi cu un meci în plus.

Afla mai multe despre: empolimonzajuventusserie a 

viewscnt
Articole similare