Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură! Bahassa a răspuns ofertei, iar Mititelu a anunţat mâhnit: "Probabil altcineva i-a dat mai mult. Asta e"

Lovitură! Bahassa a răspuns ofertei, iar Mititelu a anunţat mâhnit: "Probabil altcineva i-a dat mai mult. Asta e"

FC U Craiova

Comentarii

Yassine Bahassa (31 de ani) a avut oferta lui Adrian Mititelu pe masă, în această perioadă, însă a refuzat-o! Patronul lui FCU Craiova 1948 a vorbit inclusiv despre posibilitatea ca francezul să schimbe echipa anul următor, într-o perioadă în care au apărut informaţii despre interesul FCSB.

"I-am făcut o ofertă de nerefuzat". Yassine Bahassa a dat răspunsul

De la sosirea sa în România, în 2022, de la Quevilly Rouen, Yassine Bahassa a impresionat datorită calităţilor din bandă. Atacantul lateral stânga a jucat în 60 de meciuri la FCU Craiova, a marcat de 10 ori şi a pasat decisiv de 3 ori, iar Adrian Mititelu a dorit să se asigure că jucătorul nu intră în ultimele şase luni fără să aibă un acord pentru prelungire.

Yassine Bahassa are o înţelegere valabilă până în iunie 2023, iar în ultimele zile a refuzat oferta de nerefuzat a Craiovei, după cum a anunţat Adrian Mititelu. 

Patronul nu şi-a luat însă gândul de la jucător şi i-a transmis că are timp să se gândească şi după revenirea din vacanţa de iarnă, altfel din noul sezon va schimba echipa. 

"(n.r. - Bahassa se duce la FCSB?): Nu ştiu, nu cred. Bahassa e sub contract cu noi până în 30 iunie 2024. I-am făcut o ofertă de nerefuzat, dar se pare că n-a fost atât de nerefuzat că ne-a refuzat sau cel puţin nu ne-a răspuns la ea. Probabil altcineva i-a dat mai mult. Asta e. 

Probabil că de la 1 august 2024 va putea juca la orice echipă îşi doreşte el şi sperăm ca atunci când vine din vacanţă să înţeleagă că acest club i-a oferit foarte mult, i-a oferit posibilitatea să se afirme, să se remarce. 

Ştiţi cum e? Sunt unii impresari care vor dintr-un jucător să-şi facă vilă, să-şi ia casă, să-şi ia apartament în Dubai", a declarat Adrian Mititelu, după FCU Craiova 1948 - Petrolul Ploieşti 2-0, în Superliga. 

Recent, Gigi Becali l-ar fi sunat pe Adrian Mititelu pentru transferul lui Bahassa, conform informaţiilor apărute. 

Adrian Mititelu: "Gigi Becali caută jucători care să confirme mâine, nu are timp să-i crească"

Patronul lui FCU Craiova a apelat şi la relaţia pe care el susţine că o are cu jucătorii echipei antrenate de Giovanni Costantino.

"Gigi caută jucători consacraţi, care să confirme mâine, nu are timp să-i crească. Noi avem răbdare, îi tolerăm, eu îi respect la fel de mult şi atunci când nu au o zi bună. 

Sunt suporteri cărora le place echipa atunci când sunt rezultate. Când nu sunt, ăla nu e bun, ăla e prost, ăla nu ştie, ăla e de Liga 3, ne trebuie şapte jucători că retrogradăm. Eu iubesc aceşti jucători şi când joacă prost", a mai spus patronul lui FCU Craiova 1948. 

 

Afla mai multe despre: yassine bahassatransfer yassine bahassaadrian mititelutransferuri fcu craiova 

viewscnt
Articole similare