Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lasă Craiova pentru Capitală? Gigi Becali a pus mâna pe telefon şi i-a transmis că-l vrea la FCSB

Lasă Craiova pentru Capitală? Gigi Becali a pus mâna pe telefon şi i-a transmis că-l vrea la FCSB

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a decis să facă planuri şi pentru vara viitoare, când FCSB ar urma să atace din nou Europa.

Omul de afaceri e decis să-şi construiască o echipă competitivă, capabilă să ducă cu brio luptele din competiţiile europene din sezonul următor.

Gigi Becali insistă pentru favoritul său

FCSB este lider în Superligă, cu 38 de puncte, şi este greu de crezut că nu va prinde un loc de cupele europene la finalul acestei stagiuni.

Jocul este unul bun, nesigur pe alocuri, însă Gigi Becali pregăteşte 3-4 transferuri importante, prin care să elimine toate erorile din prima parte.

În plus, Gigi Becali vrea să-şi asigure serviciile unuia dintre cei mai tehnici jucători din Superligă.

Vineri, după victoria cu FC Voluntari, scor 1-0, patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, a recunoscut că a fost sunat de Gigi Becali, însă a preferat să menţină misterul.

Gigi Becali nu m-a sunat pentru Blănuţă. Nu pentru el”, a comentat amuzat omul de afaceri.

Conform informaţiilor oferite de playsport.ro, Adrian Mititelu se referea la mijlocaşul francez Yassine Bahassa (31 de ani), cel care va intra, în curând, în ultimele şase luni de contract.

Gigi Becali ar vrea să forţeze transferul lui Bahassa încă de pe acum, pentru a nu-l pierde din vară. Adrian Mititelu pare resemnat cu gândul că fotbalistul nu va mai continua la Craiova şi este dispus să-l cedeze la FCSB încă din această iarnă, pe o sumă modică, dar să se folosească de jucător până în vară.

Mihai Stoica: ”În vară este o altă perioadă de transferuri”

Informaţia a fost confirmată, într-o oarecare măsură, indirect, şi de către preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

Am cam închis cu transferurile. În vară este altă perioadă (n.r. - de transferuri). Am fost ca oamenii gospodari. Iarna am făcut car şi s-a cam ansamblat carul. Chiar, căruţele aveau roată de rezervă? Nu prea ţin minte”, a afirmat Mihai Stoica.

Aşadar, MM lasă de înţeles că FCSB-ul duce discuţii importante în această perioadă, pentru anumiţi jucători, dar care vor veni abia din vară.

Afla mai multe despre: bahassamititelugigi becali 

viewscnt
Articole similare