Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultimă oră dinspre FCSB! ”Înţeleg că Gigi Becali l-a sunat pe Adrian Mititelu” | EXCLUSIV

Anunţ de ultimă oră dinspre FCSB! ”Înţeleg că Gigi Becali l-a sunat pe Adrian Mititelu” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a comentat declaţia lui Adrian Mititelu de la finalul meciului câştigat de FCU Craiova 1948, pe terenul lui FC Voluntari, scor 1-0. Finanţatorul oltenilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Vladislav Blănuţă, iar în timpul interviului său a dat de înţeles, fără să vrea, că Gigi Becali l-a sunat pentru a se interesa de unul dintre jucătorii alb-albaştrilor.

Gata cu transferurile la FCSB! MM Stoica a confirmat că perioada de mercato s-a terminat

Invitat în studioul Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a declarat că formaţia bucureşteană nu va mai realiza niciun transfer în această iarnă şi a infirmat vorbele lui Mititelu, care a spus că Gigi Becali s-ar fi interesat de un jucător de la FCU Craiova 1948.

Dan Udrea: Mititelu a spus că Gigi nu l-a sunat pentru Blănuţă. Să înţeleg că l-a sunat pentru altcineva?

MM Stoica: Am cam închis cu transferurile. În vară este altă perioadă. Am fost ca oamenii gospodari. Iarna am făcut car şi s-a cam ansamblat carul. Chiar, căruţele aveau roată de rezervă? Nu prea ţin minte. 

Dan Udrea: Aşa mai spunea şi Becali: ”Gata cu transferurile”, după o campanie de asta, şi se mai ivea ceva.

MM Stoica: Dacă se ceartă Haaland cu Guardiola şi zice că e stelist de mic, e clar că îl luăm, dar nu cred că se va întâmpla asta.

În această iarnă, FCSB i-a transferat pe Luis Phelipe şi Baba Alhassan şi a înaintat o ofertă pentru ghanezul Nana Antwi de la Urartu.

Mititelu exultă după victoria cu Voluntari

”E foarte importantă această victorie, în ecuaţia clasamentului, în situaţia noastră particulară, ţinând cont că ne-am propus multe în acest an. Noi în fiecare an ne propunem multe şi obţinem foarte puţine.

O victorie care ne dă aripi şi care încununează o muncă şi confirmă valoarea acestei echipe, chiar dacă am avut foarte multă inconstanţă. Iată că avem trei rezultate pozitive consecutive şi sper să vin şi al patrulea, marţi, cu puternica echipă Petrolul.

Nu mă felicit. E un antrenor foarte bun, dar nu el face diferenţa. El îi organizează, îi antrenează, dar este o muncă colectivă. Nu antrenorul este de vină, nu face diferenţa în sensul ăsta. Eu sunt foarte mulţumit de activitatea lui, e un băiat tânăr, cu chef de muncă, inovează şi cred că poate deveni un antrenor bun.

Blănuţă e fotbalist cu ”f” mare. Nu vorbim de milioane, dar dacă e băiat serios şi nu prinde aere româneşti - chiar dacă e de peste Prut - eu zic că va fi un titular al naţionalei României la senori şi va juca la o echipă puternică din Europa. Are toate ingredientele şi caracteristicile unui nouar autentic.

Oferte e mult spus. Am întrebări. Diverse persoane care întreabă, dar nu cred că vor pleca prea mulţi jucători în această iarnă. Avem un obiectiv - Cupa şi play-off-ul, poate un baraj pentru cupele europene. Poate anul ăsta ne iese la baraj. Poate avem un arbitraj corect, nu ca anul trecut.

Nu m-a sunat Gigi Becali pentru Blănuţă. Pentru Blănuţă nu. Haideţi să nu vorbim despre transferuri. Dacă se rezuma totul la bani, eram poate cel mai bogat din fotbalul românesc. Eu am preferat să ţin fotbaliştii şi să fac ceva, dar nu am reuşit. Deocamdată, Blănuţă este un fruct care începe să se pârguiască. Până să e coace mai durează.

Îmi pare rău. Aici greşeşte foarte mult Gigi Becali, pentru că Compagno e cel mai bun vârf din România. Îmi pare rău că nu i se dă încredere. Am două vârfuri foarte bune, Ibrahim şi Blănuţă, nu mai zic de Chiţu, de aceea nu fac demersuri de a-l aduce înapoi pe Compagno. Altfel, mi l-aş dori foarte mult

Eu spun că Gigi Becali va regreta foarte mult dacă îl va da pe Compagno. Dacă anul ăsta vrea să ia campionatul şi în retur nu-l are pe Andrea, s-ar putea să-i simtă lipsa foarte mult”, a declarat Adrian Mititelu, după meciul cu FC Voluntari.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbfcu craiova 1948blănuţă 

viewscnt
Articole similare