Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Sunt supărat pe el!” Giovanni Costantino are motive de nemulţumire după victoria obţinută de FCU Craiova cu FC Voluntari

„Sunt supărat pe el!” Giovanni Costantino are motive de nemulţumire după victoria obţinută de FCU Craiova cu FC Voluntari

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova a câştigat duelul cu FC Voluntari, scor 1-0, în Superliga României.

„Sunt supărat pe el!” Giovanni Costantino are motive de nemulţumire după victoria cu FC Voluntari

După meci, antrenorul italian de la FCU Craiova a tras concluziile şi l-a lăudat pe Blănuţă, marcatorul unicului gol al duelului. Totuşi, Costantino s-a supărat pe atacant pentru că nu a reuşit să înscrie şi al doilea gol atunci când a avut oportunitatea.

„Am făcut un meci bun. În prima repriză am făcut un joc bun. Din punct de vedere tactic, ştiam că cei de la FC Voluntari joacă în sistemul 3-5-2 şi au un fotbal vertical.

Le-am spus jucătorilor mei că trebuie să fie atenţi pentru că ei joacă foarte bine pe mingea a doua. În prima repriză i-am blocat bine pe adversari”, a spus Costantino la flash-interviu. 

„Blănuţă este un jucător de calitate, este pe drumul cel bun, munceşte. Are mentalitatea necesară pentru a deveni mai bun. Poate deveni unul dintre cei mai importanţi jucători din SuperLigă.

A început să marcheze, are încredere în el. Însă, sunt supărat pe el pentru că putea înscrie şi al doilea gol în acest meci. Are potenţial pentru a înscrie mai multe goluri”, a mai spus Costantino.

Afla mai multe despre: giovanni costantinofcu craiovavoluntari 

viewscnt
Articole similare