Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a găsit un atacant de top în Superligă: „Are simţul porţii şi e de profilul lui Rrahmani!” | EXCLUSIV

MM Stoica a găsit un atacant de top în Superligă: „Are simţul porţii şi e de profilul lui Rrahmani!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a avut doar cuvinte de laudă pentru Vladislav Blănuţă, atacantul celor de la FC U Craiova.

MM Stoica a găsit un atacant de top în Superliga României: „Are simţul porţii şi e de profilul lui Rrahmani!” | EXCLUSIV

Fotbalistul oltenilor a marcat golul victoriei în duelul dintre FCU Craiova 1948 şi FC Voluntari, iar MM Stoica l-a remarcat încă o dată pe atacant. Oficialul celor de la FCSB consideră că Blănuţă seamană foarte mult cu Albion Rrahmani, atacantul celor de la Rapid.

„Mi se pare de profilul lui Albion Rrahmani. Longilin, are simţul porţii, ceva calităţi. Nu e puternic. E greu să fii puternic când ai fizicul ăsta. Nici Di Maria nu era puternic. Bine, de alt profil, juca în margine, în margine. Dar am mai văzut şi alţi jucători longilini, Peter Crouch, de exemplu”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Vladislav Blănuţă, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

„Sunt supărat pe el!” Giovanni Costantino are motive de nemulţumire după victoria obţinută de FCU Craiova cu FC Voluntari

FCU Craiova a câştigat duelul cu FC Voluntari, scor 1-0, în Superliga României.

După meci, antrenorul italian de la FCU Craiova a tras concluziile şi l-a lăudat pe Blănuţă, marcatorul unicului gol al duelului. Totuşi, Costantino s-a supărat pe atacant pentru că nu a reuşit să înscrie şi al doilea gol atunci când a avut oportunitatea.

„Am făcut un meci bun. În prima repriză am făcut un joc bun. Din punct de vedere tactic, ştiam că cei de la FC Voluntari joacă în sistemul 3-5-2 şi au un fotbal vertical.

Le-am spus jucătorilor mei că trebuie să fie atenţi pentru că ei joacă foarte bine pe mingea a doua. În prima repriză i-am blocat bine pe adversari”, a spus Costantino la flash-interviu. 

„Blănuţă este un jucător de calitate, este pe drumul cel bun, munceşte. Are mentalitatea necesară pentru a deveni mai bun. Poate deveni unul dintre cei mai importanţi jucători din SuperLigă.

A început să marcheze, are încredere în el. Însă, sunt supărat pe el pentru că putea înscrie şi al doilea gol în acest meci. Are potenţial pentru a înscrie mai multe goluri”, a mai spus Costantino.

Afla mai multe despre: fcsbfcu craiovamm stoicablanuta 

viewscnt
Articole similare