Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vorbeşte mai bine română decât Napoli după 20 de ani în România”. Reacţie fabulosă în studioul Orange Sport după flash-interviul lui Giovanni Costantino

”Vorbeşte mai bine română decât Napoli după 20 de ani în România”. Reacţie fabulosă în studioul Orange Sport după flash-interviul lui Giovanni Costantino

Superliga

Comentarii

Giovanni Costantino a resuscitat-o pe FCU Craiova 1948, iar oltenii au trecut repede de la grijile retrogradării la emoţiile bătăliei pentru play-off. Antrenorul italian i-a cucerit, nu doar pe suporterii echipei lui Adrian Mititelu, ci şi pe microbiştii din România, graţie intenţiilor sale de a învăţa limba română la doar câteva luni de la instalare.

Giovanni Costantino le-a urat fanilor sărbători fericite şi a avut un dicurs memorabil

FCU Craiova 1948 a bifat al patrulea succes consecutiv în toate competiţiile (2-0 cu Petrolul) şi s-a apropiat la doar două puncte de locurile de play-off. La finalul meciului, Costantino le-a urat sărbători fericite suporterilor în limba română.

”Am noroc că am o echipă bună. Jucătorii sunt buni, muncesc. Îmi pun şi eu în acţiune viziunea, tactica, tot ce am mai bun, dar cel mai important lucru este că am un grup bun de jucători. Am făcut o echipă pentru că fotbalul este un joc de echipă. Atacăm împreună, ne apărăm împreună.

(n.r. Despre Blănuţă) Este un talent. Trebuie să muncească. Este acelaşi lucru pe care i l-am spus şi lui Gurău. Această pauză competiţională este importantă, pentru că nu m-am odihnit deloc în ultimele două săptămâni, nu m-am odihnit, nu am mâncat. Crăciun Fericit pentru jurnalişti, pentru suporteri şi pentru toţi cei care iubesc fotbalul. Eu iubesc fotbalul, ăsta e secretul victoriei. 

(n.r. Veţi vorbi în română după vacanţă?) Voi merge două săptămâni în Sicilia şi voi uita toată româna (n.r. râde)

Dan Udrea, moderatorul emisiunii Sport Report, a ascultat partea în limba română din discursul lui Costantino, pe care l-a comparat cu cele ale lui Nicolo Napoli.

Dan Udrea: Costantino vorbeşte română cum vorbea Napoli după 20 de ani în România.

  • VIDEO cu momentul

 

Afla mai multe despre: fcu craiova 1948costantinodan udreapetrolul 

viewscnt
Articole similare