Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costantino a dezvăluit oferta superioară din străinătate, în conferinţa în care s-a despărţit de FCU Craiova: "Nu am lacrimi. Eu iubesc acest club"

Costantino a dezvăluit oferta superioară din străinătate, în conferinţa în care s-a despărţit de FCU Craiova: "Nu am lacrimi. Eu iubesc acest club"

FC U Craiova

Comentarii

Giovanni Costantino a recunoscut că o părăseşte împăcat pe FCU Craiova 1948. Italianul şi-a asumat rezultatele slabe şi a dezvăluit că în urmă cu scurt timp a avut pe masă o ofertă superioară, din punct de vedere financiar.

Emoţionat pentru plecarea de la FCU Craiova, Giovanni Costantino a dezvăluit o ofertă: "Pe mai mulţi bani, nu în România"

FCU Craiova a încheiat la egalitate marţi, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 28-a. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR. La finalul partidei, Adrian Mititelu a anunţat demiterea lui Giovanni Costantino. 

De asemenea, Adrian Mititelu a anunţat încă o plecare importantă de la FCU Craiova, dar în vară. 

Giovanni Costantino a comentat emoţionat decizia patronului şi a spus că în ianuarie a rămas la echipa din Superliga, deşi a avut pe masă o ofertă mai bună din punct de vedere financiar. 

"Am vorbit cu preşedintele şi îmi asum responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat şi nu vreau să vorbesc despre asta (n.r. - demitere). În unele moment cred că nu e vorba despre profesionalism, muncă, efort, în anumite momente cred că oamenii trebuie să fie responsabili, iar eu sunt responsabilul pentru această echipă. Nu a fost bine şi eu sunt responsabil. Cred că în noiembrie, decembrie jucam mai bine, cu tactică, organizare, dar acum nu jucăm. Nu-mi place că fanii nu sunt fericiţi şi este o problemă pentru mine. Respect mult Craiova, oraşul, istoria clubului, peluza şi ştiu câte au suportat. 

(n.r. - cele patru luni de mandat) A fost bine, Craiova e frumos ca oraş. Dacă eu nu sunt antrenor de FCU, eu sunt fanul lor dea cum, parte din mine va fi şi sunt parte din peluză. Nu, nu am lacrimi, fotbalul e emoţie. Respectul e important şi e cel mai important lucru din viaţă, nu doar în fotbal. 

Domnul Mititelu este un conducător care luptă, este luptător şi e important ca jucătorii să fie luptători precum domnul Mititelu. Acum sunt emoţionat şi cred că e posibil (n.r. - să revină la FCU Craiova). Da, inclusiv în România aş mai antrena, deja vorbesc limba română, în Arabia Saudită ar fi mai dificil (n.r. - râde). 

În ianuarie am avut oportunitatea să lucrez pe mai mulţi bani, nu în România, ci afară, iar eu am zis că nu e momentul ca s-o termin cu FCU. Eu iubesc acest club", a declarat Giovanni Costantino, în conferinţa de presă de adio, la FCU Craiova 1948. 

Giovanni Constantino a venit la FCU Craiova în octombrie 2023 şi a condus pe FCU Craiova în 18 meciuri, cu 7 victorii şi 8 înfrângeri în Superligă şi Cupa României.

FCU Craiova 1948 este doar pe locul 12 în Superliga, cu 31 de puncte, la şase puncte de zona play-off-ului, dar cu gândul că ar putea câştiga Cupa României. 

Afla mai multe despre: giovanni costantinodemitere giovanni costantinogiovanni costantino fcu craiovaadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare