Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reuşit Dinamo încă o victorie în Superliga. Zeljko Kopic a dezvăluit punctele tari din meciul cu Hermannstadt: "A fost incredibil să lupţi"

Cum a reuşit Dinamo încă o victorie în Superliga. Zeljko Kopic a dezvăluit punctele tari din meciul cu Hermannstadt: "A fost incredibil să lupţi"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a oferit primele reacţii după victoria cu Hermannstadt.

Zeljko Kopic, după Dinamo - Hermannstadt, 1-0, în Superliga

Dinamo Bucureşti a învins marţi, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Hermannstadt, în al doilea meci al etapei a 28-a. Meciul a avut şi o fază de gol contestată de Marius Măldărăşanu, care a lansat un atac indirect în privinţa arbitrajului. 

De cealaltă parte, Kopic a avut concluziile sale în privinţa meciului câştigat de Dinamo. 

”Sunt trei puncte foarte importante pentru noi. Nu am meritat cele trei puncte pentru că am jucat spectaculos, noi am controlat partea defensiva. Ca să meriţi toate cele trei puncte trebuie să ai o mentalitate puternică şi sunt mulţumit de jucătorii mei şi îi felicit. 

Unii jucători sunt obosiţi, unii dintre ei nu au făcut pregătirea cu noi, dar cu atitudinea asta şi cu fanii în spate a fost incredibil să lupţi. 

Orice joc este important, dar în aceste circumstanţe a fost foarte important să câştigăm. Hermannstadt este o echipă foarte bună, puternică şi rapidă. Ştiam că nu putem să îi batem dacă controlam ofensiva, de aceea am pus trei atacanţi. Prima idee a fost să le dăm posesia şi să înscriem pe contraatac. Au fost foarte buni şi am realizat că este o echipă bună”, a spus Zeljko Kopic. 

În clasament, Hermannstadt este pe locul 6, cu 37 de puncte, iar Dinamo ocupă poziţia a 15-a, cu 25 de puncte.

Afla mai multe despre: zeljko kopiczeljko kopic dinamodinamo hermannstadt 

viewscnt
Articole similare