You are here:

S-a terminat duelul românesc din European League! Dinamo a învins CSM Constanţa şi s-a calificat în faza play-off. Situaţia din grupă

S-a terminat duelul românesc din European League! Dinamo a învins CSM Constanţa şi s-a calificat în faza play-off. Situaţia din grupă

Handbal

Comentarii

Campioana Dinamo Bucureşti a învins şi marţi, în deplasare, formaţia CSM Constanţa, scor 33-25 (16-11) în penultimul meci din grupa principală IV a European League. Dinamo se califică astfel în faza play-off, iar CSM Constanţa pierde orice şansă de a merge mai departe, cu un meci rămas de jucat în grupă.

Dinamo Bucureşti, victorie cu CSM Constanţa şi se califică în faza play-off a European League

Principalii marcatori ai partidei au fost Aliokhin 8 goluri, Ilie 4, pentru CSM Constanţa, respectiv Cindric 8, Akimenko 6, pentru Dinamo Bucureşti.

Tot marţi, în cealaltă partidă a etapei, se vor duela primele clasate, ambele cu câte 6 puncte, Sporting CP - Fuchse Berlin.

În prima etapă din grupa B, Dinamo a pierdut cu Sporting CP, 33-35, iar CSM Constanţa cu deţinătoarea trofeului, Fuchse Berlin, 29-32, iar apoi, în meciul direct cu CSM, Dinamo s-a impus la scor, cu 33-23. Astfel, Dinamo se află pe locul 3, cu 4 puncte, iar CSM Constanţa pe ultimul, cu 2. În ultima etapă, Dinamo joacă acasă cu Sporting, iar CSM Constanţa în deplasare, cu Fuchse Berlin, în 5 martie.

Campioana României s-a calificat în grupa principală IV, după ce s-a clasat pe locul 2 în grupa preliminară G, iar CSM Constanţa a fost liderul grupei H, eliminând în preliminarii Fraikin Granollers, finalista din 2023.

Prima clasată în fiecare din cele patru grupe principale se va califica direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 2-3 vor juca play-off, încrucişat, pentru alte patru locuri. Ulterior, câştigătoarele din sferturile de finală vor juca în cadrul Turneului Final Four (semifinale, finale).

Fuchse Berlin este deţinătoarea trofeului.

Afla mai multe despre: european league handbaleuropean leaguedinamo csm constanta 

viewscnt
Articole similare