Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Eşti foarte slab ca jucător”. A fost pus la zid după Dinamo - Hermannstadt 1-0: ”Cum să dai aşa? Nu ai voie. Nu se poate” | VIDEO EXCLUSIV

”Eşti foarte slab ca jucător”. A fost pus la zid după Dinamo - Hermannstadt 1-0: ”Cum să dai aşa? Nu ai voie. Nu se poate” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dinamo a reuşit o victorie extrem de importantă în partida cu Hermannstadt, una care ar putea cântări enorm în calculele pentru salvarea de la retrogradare în care este implicată echipa bucureşteană. De cealaltă parte, sibienii au făcut un pas înapoi cu privire la lupta pentru play-off.

Dinamo Bucureşti a învins-o, pe teren propriu, pe FC Hermannstadt, scor 1-0, în al doilea meci al etapei a 28-a.

Echipa gazdă a deschis scorul în minutul 25, Pavicic i-a pasat lui Goncalo Gregorio şi acesta a înscris cel de-al şaselea gol stagional. 

Sibienii au preluat controlul jocului şi au ratat pe final de repriză, la lovitura de cap a lui Gabi Iancu, scoasă de Golubovic în minutul 43. 

Bejan l-a încercat şi el cu o lovitura de cap pe Golubovic, în minutul 53, dar scorul nu a mai fost modificat până la final, iar dinamoviştii s-au impus cu 1-0, ajungând la a treia victorie din ultimele patru meciuri.

La finalul partidei de pe ”Arcul de Triumf” pe care a comentat-o, Bogdan Cosmescu a tras concluziile acesteia în studioul Orange Sport.

Jucătorul a fost criticat după eşecul cu Dinamo: ”Nu se poate să ratezi de acolo. Te descalifică”

Comentatorul sportiv a considerat că victoria lui Dinamo este una meritată în condiţiile în care Hermanstadt a făcut un joc extrem de slab.

De asemenea, acesta a avut un discurs critic la adresa lui Ianis Stoica, atacantul adus recent de sibieni care nu a avut cea mai reuşitp prestaţie în această partidă.

”Pe Dinamo o interesează punctele fără discuţie. Au lipsit şi doi titulari: Politic şi Amzar. Sunt două absenţe imense. Borduşanu încă trage ponoasele acelor accidentări grave. Nu mi se pare o soluţie chiar ideala pentru regula U21. Mă întreb de ce nu joacă mai mult Bani. Probabil are Kopic socotelile lui.

Dezamăgirea mare e la Hermannstadt. Forţa ofensivă este 0. Măldărăşanu mă dezamăgeşte profund. Tu nu vezi că nu joci nimic? Asta e problema, tot timpul dăm vina pe arbitraj pentru că nu jucăm. În 2024 nu ai jucat nimic, deloc. Îl apreciez foarte tare pe Măldă, dar asta nu-mi place.

Modul în care ratează acolo Ianis Stoica e ceva care te descalifică, nu poţi să fii vârf dacă ratezi de acolo. Nu ai voie să ratezi. Mă refer la faza când s-a dat un offside absolut aberant (n.r. faza din minutul 41). 

Nu mai bine îl cerţi pe Ianis Stoica? Nu se poate să ratezi de acolo. Cum să dai aşa? Are 7,32 metri poarta aia. Îţi vine perfect mingea. Cum să dai acolo? Eşti foarte slab ca jucător, eşti slab jucător. Ăsta e singurul motiv”, a declarat Cosmecu, la Orange Sport.

În urma acestui rezultat, în clasament, Dinamo ocupă poziţia a 15-a, cu 25 de puncte, în timp ce Hermannstadt este pe locul 6, cu 37 de puncte.

Afla mai multe despre: dinamo hermannstadtianis stoicasuperliga 

viewscnt
Articole similare