Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Stoica, despre plecarea de la U Cluj: ”Am avut motive! Mă bucur pentru această alegere”

Ianis Stoica, despre plecarea de la U Cluj: ”Am avut motive! Mă bucur pentru această alegere”

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti a învins-o pe FC Hermannstadt, scor 2-0 (0-0), într-o partidă din etapa a 26-a din Superligă.

Golurile rapidiştilor au fost marcate de către Ermal Krasniqi (min. 53) şi Albion Rrahmani (min. 66).

Ianis Stoica, după Rapid - Hermannstadt 2-0: ”Am fost mai prudenţi”

În urma acestui rezultat, Rapid rămâne pe locul 2, cu 48 de puncte, în timp ce Hermannstadt se menţine, pentru moment, pe locul 7, cu 34 de puncte.

Ianis Stoica a fost titular în formaţia sibiană şi a explicat ce nu a funcţionat în acest duel. În acelaşi timp, atacantul nu a dorit să ofere mai multe informaţii legate de plecarea sa neaşteptată de la Universitatea Cluj, din respect pentru foştii săi colegi.

Un meci greu, ne-am dorit mai mult, dar nu am fost atât de atenţi în faţa porţii. Ei au fost mai atenţi şi asta a fost istoria jocului.

Am jucat un 3-5-2, nu 5-3-2. Am fost sistemul gândit de Mister, a fost ok, să zic.

Am fost mai prudenţi pentru că Rapidul are echipă valoroasă. Avea patru victorii, ştim ce sume s-au dat pe transferuri, sunt jucători de calitate. Am avut ocaziile noastre.

Este o luptă grea la play-off, sunt şase echipe pe un loc. Echipa care va juca cel mai deştept, va fi acolo. Eu cred că dacă vom lua nouă puncte vom fi în play-off, dar va fi foarte greu.

M-am integrat bine aici. Am avut nişte motive, dar n-aş vrea să le dezvălui din respect pentru cei de acolo, pentru că sunt mai în vârstă decât mine. Am avut motivele mele şi sunt bucuros pentru alegerea făcută”, a declarat Ianis Stoica.

Afla mai multe despre: ianis stoicarapid-hermannstadtu cluj 

viewscnt
Articole similare