Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A apărut gestul pentru care Leo Grozavu a fost eliminat! Ce se întâmplă după ce dă mâna cu Feşnic: "Nu e adevărat, am 10 martori"

VIDEO | A apărut gestul pentru care Leo Grozavu a fost eliminat! Ce se întâmplă după ce dă mâna cu Feşnic: "Nu e adevărat, am 10 martori"

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul lui Poli Iaşi, Leo Grozavu, va lipsi de pe banca lui Poli Iaşi, după ce a fost eliminat de Horaţiu Feşnic în FCU Craiova - Poli Iaşi. Principalul a fost eliminat, după ce la pauză a dat mâna cu centralul partidei din Oltenia.

Leo Grozavu şi Horaţiu Feşnic dau mâna, apoi antrenorul este eliminat! Toată faza din FCU Craiova - Poli Iaşi

FCU Craiova şi Poli Iaşi au remizat, scor 1-1, în primul meci al etapei a 28-a. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR. 

Leo Grozavu n-a mai prins a doua repriză de pe bancă, întrucât a fost eliminat. Antrenorul a primit direct roşu după finalul celor 45 de minute, iar decizia l-a revoltat. 

Leo Grozavu i-a reproşat lui Horaţiu Feşnic câteva faze de arbitraj din prima repriză, iar eliminarea l-a scos din minţi. Conform surselor Orange Sport, Leo Grozavu a avut o criză de nervi în zona vestiarelor, a vrut să intre în vestiarul arbitrilor şi doar intervenţia forţelor de ordine l-a oprit. 

Concret, conform imaginilor de pe teren, Leo Grozavu l-a aşteptat pe Horaţiu Feşnic, a pornit un dialog cu el şi i-a strâns mâna arbitrului. În acele secunde, antrenorul a continuat să vorbească în direcţia lui Feşnic, care, după strângerea de mână, i-a dat replica şi a scos cartonaşul roşu. 

VIDEO | Momentul în care Grozavu şi Feşnic se întâlnesc

Leo Grozavu a răbufnit după meci la adresa lui Horaţiu Feşnic

"Am avut 10 martori, nu sunt eu singur. Vă relatez exact cum s-au întâmplat lucrurile. La ieşirea de pe teren, i-am solicitat domnului Feşnic să-mi spună de ce n-a dat fault la o fază. Atât. Fără să jignesc. Primul răspuns: ‘Prima oară se zice bună ziua’. În afară de faptul că între mine şi domnul Feşnic e o diferenţă de vârstă şi, dacă voia să-mi dea bună ziua, putea să-mi dea el bună ziua, nu să mă provoace… În al doilea rând, i-am zis ‘Nu mă lua pe mine aşa’ şi a scos direct cartonaşul roşu.

Acest domn Feşnic nu e Dumnezeu. Trebuie să înţeleagă că trebuie să vorbească respectuos, că eu nu l-am jignit, nu l-am înjurat. Eu respect oamenii, respect arbitrii. Nu mi-am permis niciodată să înjur arbitrii. Nu spun că nu protestez, asta se întâmplă peste tot. 

Dacă pentru ce am făcut, el asta consideră… Înseamnă că-şi bate efectiv joc de mine, ca om. Am şi eu dreptul la muncă, am dreptul să pun o întrebare. Dacă avea să-mi spună ceva, putea să-mi răspundă respectuos că a fost fault şi se închidea discuţia.

Domnul Feşnic, eu ştiu să dau bună ziua, ştiu ce înseamnă respectul. Dacă dumneata mă iei peste mine peste picior, care ai cu mult mai puţini ani decât mine, deci… Frustrarea pe care o are dumnealui din trecut să nu şi-o manifeste pe terenul de fotbal, că nu are sens.

Arbitrii îşi permit să facă orice. Deja acest VAR ne-a fentat de o grămadă de ori. Am spus acum ceva timp că este un campionat viciat de deciziile arbitrilor. Este un campionat viciat.

Domnul Feşnic m-a eliminat de nu ştiu câte ori. Chiar nu-mi dau seama de ce. În seara asta, m-a provocat.

Alo, domnul Feşnic! Suntem într-un stadion, nu trebuie să vin eu personal la dumneata. Eu îţi întind mâna şi tu poţi să-mi spui bună ziua. Cu ce te-am jignit? Pentru ce am luat cartonaş roşu? De ce să stau eu suspendat? E cuvântul meu contra cuvântului domnul Feşnic, dar am şi martori.

Am văzut că a apărut că l-am tras de mână. E neadevărat”, a declarat Leo Grozavu, supărat, la finalul partidei FCU Craiova 1948 - Poli Iaşi, 1-1, la finalul căruia Giovanni Costantino a fost demis

Afla mai multe despre: horatiu fesnicleo grozavueliminare leo grozavuleo grozavu fcu craiova poli iasifcu craiova poli iasi 

viewscnt
Articole similare