Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Oţelul înscrie cu stil! Ce a spus Alex Pop după ce a marcat golul etapei în Superliga: "Am avut jocul în mână"

VIDEO | Oţelul înscrie cu stil! Ce a spus Alex Pop după ce a marcat golul etapei în Superliga: "Am avut jocul în mână"

Oțelul Galați

Comentarii

Oţelul Galaţi a remizat cu scorul de 2-2 în meciul de pe teren propriu al etapei a 28-a din Superliga, împotriva celor de la CFR Cluj.

Alex Pop s-a remarcat în partida de la Galaţi cu o execuţie rară la nivelul Superligii. Fotbalistul Oţelului a punctat superb din lovitură liberă în minutul 36 al partidei cu CFR Cluj. Atacantul gălăţenilor a ajuns la 11 goluri din 27 de partide în acest sezon de Superliga, primul său sezon în primul eşalon al fotbalului românesc.

Alex Pop a vorbit la finalul partidei despre jocul echipei, cât şi despre gradul ridicat de dificultate al unei astfel de execuţii, din lovitură liberă.

"Un şut care intră o data la 100 de execuţii. Mă bucur că a intrat, a fost un gol foarte frumos, dar important e că n-am pierdut. Până la urmă puteam să pierdem. Am avut jocul în mana şi cred eu că meritam mai mult în seara asta, pentru că mai ales în prima repriza n-au ajuns de două ori la poartă. Ne-au dat gol la primul corner.

E frustrant şi acum şi cu Farul că nu le dam ocazii sau oportunitatea de a ajunge la poartă, de a avea şuturi pe poartă. CFR cred că a avut două şuturi pe poartă, nu vreau să greşesc, dar la cald asta cred.

Frustrant că pierdem puncte în meciuri pe care le aveam în mana şi daca stai să le aduni la final câte puncte am pierdut din golurile astea, meciurile astea stupide unde am pierdut sau am făcut egal, eram mai sus chiar acolo unde ne-am propus.

Am avut încredere tot timpul, chiar şi după meciul cu Dinamo când jocul a lăsat de dorit. Se întâmplă să mai ai meciuri mai slabe, dar noi ne luptăm de la egal la egal cu oricine, am arătat asta tot campionatul şi putem să batem pe oricine. 

(n.r. Despre Dorinel Munteanu) Cred că şi el şi ar fi dorit mai mult în seara asta. Nu ştiu dacă e 100% mândru, ne-a felicitat pentru atitudine şi pentru că am crezut până la capăt, dar cred că toată lumea e conştientă că puteam mai mult în seara asta", a declarat Alex Pop, la capătul partidei de la Galaţi.

VIDEO | Golul superb înscris de Alexandru Pop

Afla mai multe despre: otelul galatialex popcfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare