Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E impulsiv". Situaţie bizară la FC U Craiova 1948 după demiterea lui Giovanni Costantino. Ce problemă are Adrian Mititelu | EXCLUSIV

"E impulsiv". Situaţie bizară la FC U Craiova 1948 după demiterea lui Giovanni Costantino. Ce problemă are Adrian Mititelu | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Giovanni Costantino a fost demis din funcţia de antrenor al celor de la FC U Craiova 1948, după rezultatul de egalitate de pe teren propriu din etapa a 28-a din Superliga, împotriva celor de la Poli Iaşi, scor 1-1.

Italianul a fost al treilea antrenor la care Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova 1948, a apelat pe parcursul acestui sezon. FC U Craiova 1948 a început acest sezon cu o formulă alcătuită din mai mulţi oameni din staff, printre care şi Dan Vasilică, un fost om din staff-ul clubului din Craiova, care a părăsit gruparea lui Adrian Mititelu la mijlocul lunii februarie.

A urmat perioada Nicolae Dică, care a petrecut o lună pe banca oltenilor. După o altă perioadă a antrenorilor interimari a fost adus Giovanni Costantino, care a fost instalat în funcţie în luna octombrie a anului trecut.

După egalul cu Poli Iaşi, Giovanni Costantino a fost demis de Adrian Mititelu care şi-a pierdut răbdarea şi vrea să îi ofere echipei o nouă gură de aer, sub comanda unui nou antrenor.

Experţii din studioul Orange Sport, Bogdan Cosmescu şi Mihai Stoica au evidenţiat o problemă legată de demiterea italianului Giovanni Costantino, în mijlocul unei perioade extrem de aglomerată, pentru cluburile din Superliga.

Probleme pentru FC U Craiova 1948. Când îşi vor disputa următorul meci

FC U Craiova 1948 va juca sâmbătă, de la ora 14:00, pe terenul celor de la UTA Arad un meci din penultima etapă a sezonului regulat.

"Adrian e impulsiv. Anul ăsta a plecat fără antrenor, deci unul, apoi a venit Dică, apoi a venit Costantino iar acum urmează al patrulea." a spus MM Stoica, pentru Orange Sport.

"Înseamnă că dacă tu iei hotărârea asta ai pe cineva, nu? Sau cum? Peste trei zile joci şi nu îl mai ai nici pe Vasilică.", a spus Bogdan Cosmescu.

Afla mai multe despre: fc u craiovafc u craiova 1948mm stoicabogdan cosmescuadrian mititelugiovanni costantinouta aradsuperliga 

viewscnt
Articole similare