Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Uluitor! George Puşcaş, rezervă chiar şi în Serie B. Câte minute a prins atacantul lui Bari în ultima partidă de campionat

Uluitor! George Puşcaş, rezervă chiar şi în Serie B. Câte minute a prins atacantul lui Bari în ultima partidă de campionat

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş are viaţă grea şi în Serie B! Fostul atacant al celor de la Genoa a fost rezervă la ultima partidă de campionat a celor de la Bari.

Unul dintre principalii atacanţi ai echipei naţionale, Puşcaş a schimbat culorile în această iarnă. Fostul atacant al celor de la Inter a făcut pasul din Serie A, de la Genoa, în Serie B, la Bari, echipa de pe locul 11 în clasamentul din eşalonul secund al fotbalului italian. Puşcaş a debutat pentru noua sa echipă, Bari, într-o remiză împotriva celor de la Ascoli, cu scorul de 2-2.

Primul său gol a venit în victoria echipei sale cu scorul de 3-1 pe teren propriu, împotriva celor de la Lecco. Puşcaş a bifat şapte prezenţe în tricoul lui Bari, în Serie B şi a marcat o singură dată.

23 de minute pentru George Puşcaş, în ultima etapă din Serie B

În ultima partidă de campionat disputată de Bari, pe terenul celor de la Catanzaro, George Puşcaş a început meciul pe banca formaţiei din sud-estul Italiei. Fostul atacant al celor de la Reading a intrat pentru ultimele 23 de minute ale partidei din etapa a 27-a din Serie B.

  • 2.000.000 de euro este cota de piaţă a atacantului cedat de Genoa la Bari în această iarnă, conform transfermarkt.com

Genoa l-a împrumutat pe Puşcaş la Bari, formaţie la care a mai fost împrumutat şi în perioada în care atacantul român aparţinea de Inter.

39 de prezenţe are George Puşcaş în tricoul echipei naţionale a României, timp în care a reuşit să marcheze de 11 ori, inclusiv în campania preliminară pentru EURO 2024.

 

Afla mai multe despre: serie bgeorge puscasbariitalia 

viewscnt
Articole similare