Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Giovanni Costantino, OUT de la FCU Craiova. Şi nu este singurul îndepărtat de Adrian Mititelu

OFICIAL | Giovanni Costantino, OUT de la FCU Craiova. Şi nu este singurul îndepărtat de Adrian Mititelu

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova a oficializat, miercuri după-amiază, despărţirea de antrenorul Giovanni Constantino.

OFICIAL | Costantino e istorie la FCU Craiova

De asemenea, odată cu Giovanni Costantino, a fost îndepărtat şi secundul său Maurizio Morra.

Clubul oltean nu a folosit prea multe cuvinte pentru a anunţa despărţirea de cei doi antrenori, care au lăsat echipa la şase puncte de retrogradare.

Mulţumim, Giovanni Costantino şi Maurizio Morra! Le mulţumim pentru efortul depus în cadrul clubului nostru şi le dorim mult succes pe viitor!”, au notat oltenii.

18 meciuri a bifat Costantino pe banca tehnică a celor de la FCU Craiova. Bilanţ: 7 victorii, 3 egaluri şi 8 înfrângeri. Golaveraj: 23-22.

Patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, anunţase despărţirea de Costantino încă de marţi, imediat după meciul cu Poli Iaşi, terminat la egalitate, scor 1-1.

Trebuie să ne obişnuim şi de astfel de momente. E o luptă pe teren. Când ai lipsă de rezultate, presiunea creşte şi totul devine tot mai greu. Nu putem să ieşim din această situaţie decât noi. Trebuie să schimbăm ceva. Ne-am afundat mai mult în clasament, şi ca joc, care de din ce în ce mai slab.

Din acest motiv, am decis să închei colaborarea cu Giovani Costantino. Îmi pare rău de acest băiat, dar cred că nu mai poate să stăpânească situaţia. Din cauza presiunii, nu mai poate să dea randament. E un bun teoretician, cunoaşte fotbal, dar lipsa de experienţă şi ghinionul l-au adus în situaţia de a încheia colaborarea.

Mi-am pierdut răbdarea! Echipa a avut momente când arăta ca un Mercedes, iar acum arată ca una de mâna a doua. Vrăjeala şi vorbăraia nu-şi au rostul acum”, a declarat Adrian Mititelu, după meci.

 

Afla mai multe despre: mititelucostantinomorra 

viewscnt
Articole similare