Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Adrian Mititelu şi-a găsit antrenor! Este aşteptat anunţul oficial

BREAKING NEWS | Adrian Mititelu şi-a găsit antrenor! Este aşteptat anunţul oficial

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, nu iroseşte timpul: şi-a găsit rapid un antrenor, după demiterea lui Costantino.

Potrivit gsp.ro, Adrian Mititelu a ajuns la un acord verbal cu Marius Croitoru (43 de ani), iar tehnicianul este aşteptat, miercuri, la Craiova pentru a parafa înţelegerea.

  • Dacă va semna, Marius Croitoru va bifa al doilea mandat în Bănie, la FCU Craiova.

Acord verbal între Marius Croitoru şi Adrian Mititelu!

În toamna lui 2022, Adrian Mititelu a preferat să aibă încredere maximă în preparatorul Dan Vasilică şi să arunce toată vina pe antrenorul Marius Croitoru. L-a scurt timp a şi luat decizia de a-l demite.

Un nepriceput, mi-a lăsat echipa în genunchi! Fanii mă înjură pe mine? Vorbiţi, bă, cu zeul vostru!”, ,declara Adrian Mititelu, în octombrie 2022.

Acum, la un an şi jumătate distanţă, Dan Vasilică nu mai face parte din staff, iar Adrian Mititelu pare să regrete declariţiile din trecut şi este gata să-i mai ofere o şansă lui Croitoru.

  • Debutul lui Croitoru ar putea fi sâmbătă, pe terenul celor de la UTA Arad, de la ora 14:00.
  • 14 meciuri a bifat Croitoru pe banca oltenilor în sezonul 2022-2023: 5 victorii, 3 remize, 6 eşecuri.

Egalul cu Poli Iaşi, ”fatal” pentru Costantino

Patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, anunţase despărţirea de Costantino încă de marţi, imediat după meciul cu Poli Iaşi, terminat la egalitate, scor 1-1.

Trebuie să ne obişnuim şi de astfel de momente. E o luptă pe teren. Când ai lipsă de rezultate, presiunea creşte şi totul devine tot mai greu. Nu putem să ieşim din această situaţie decât noi. Trebuie să schimbăm ceva. Ne-am afundat mai mult în clasament, şi ca joc, care de din ce în ce mai slab.

Din acest motiv, am decis să închei colaborarea cu Giovani Costantino. Îmi pare rău de acest băiat, dar cred că nu mai poate să stăpânească situaţia. Din cauza presiunii, nu mai poate să dea randament. E un bun teoretician, cunoaşte fotbal, dar lipsa de experienţă şi ghinionul l-au adus în situaţia de a încheia colaborarea.

Mi-am pierdut răbdarea! Echipa a avut momente când arăta ca un Mercedes, iar acum arată ca una de mâna a doua. Vrăjeala şi vorbăraia nu-şi au rostul acum”, a declarat Adrian Mititelu, după meci.

Afla mai multe despre: mititelucroitorucostantino 

viewscnt
Articole similare