Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitrul care l-a scos din sărite pe Gigi Becali, delegat la Voluntari - FCSB. Le-a anulat un eurogol "roş-albaştrilor", în acest sezon

Arbitrul care l-a scos din sărite pe Gigi Becali, delegat la Voluntari - FCSB. Le-a anulat un eurogol "roş-albaştrilor", în acest sezon

FCSB

Comentarii

FC Voluntari primeşte vizita celor de la FCSB într-un meci al etapei a 28-a din Superliga.

FCSB este liderul campionatului, la nouă puncte de echipa de pe prima poziţie, CFR Cluj, care a reuşit doar un rezultat de egalitate pe terenul Oţelului, scor 2-2, în această etapă. Echipa lui Elias Charalambous are posibilitatea să se desprindă la 12 puncte, cu o victorie pe terenul celor de la FC Voluntari.

Pentru partida care se va disputa joi seară, pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, CCA l-a delegat pe Sebastian Colţescu drept arbitru central. Acesta va fi susţinut pe teren de asistenţii Ionel Valentin Dumitru, Cosmin Vatamanu şi Ionela Alina Peşu. În camera VAR se vor afla Radu Petrescu şi Valentin Porumbel.

Arbitrul în care Gigi Becali avea încredere, delegat la FC Voluntari - FCSB

Gigi Becali nu a avut cea mai plăcută experienţă cu Sebastian Colţescu la "centru", la ultima partidă a celor de la FCSB arbitrată de acesta. Colţescu a arbitrat-o pe FCSB la partida împotriva celor de la CFR Cluj de la Cluj-Napoca, scor 1-1.

La acea partidă, Colţescu le-a anulat un eurogol jucătorilor antrenaţi de Elias Charalambous. Reuşita lui Florinel Coman a fost anulată pe urma unui fault premergător reuşitei marcate de "şeptarul" bucureştenilor.

FC Voluntari - FCSB este ultimul meci al etapei intermediare şi este programat joi, 29 februarie, de la ora 21:00 şi este în direct pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: fcsbfc voluntarigigi becalisebastian coltescu 

viewscnt
Articole similare