Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru s-a luat de olteni: ”Cei de la Craiova tot fac analize! Ce atâtea analize după fiecare meci?”. Nu l-a convins nici victoria cu Voluntari | EXCLUSIV

Panduru s-a luat de olteni: ”Cei de la Craiova tot fac analize! Ce atâtea analize după fiecare meci?”. Nu l-a convins nici victoria cu Voluntari | EXCLUSIV
Comentarii

Echipa CS Universitatea Craiova a învins, luni seară, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a 27-a. Golul victoriei a fost înscris de un jucător intrat pe teren de două minute.

Reacţia lui Panduru după Craiova - Voluntari

Oltenii au început perfect meciul de la Craiova: bară Creţu în minutul 2 şi gol Baiaram în minutul 7. Ilfovenii au egalat după numai un minut, prin Dumiter, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Elevii lui Dică au pus presiune pe gazde, au cerut un penalti în minutul 24, la un duel al lui Carnat cu Bancu, şi au reuşit să egaleze în minutul 54, tot după un penalti.

Dumiter a fost faultat în careu de portarul Laurenţiu Popescu şi Robert Popescu a egalat pentru Voluntari. Golul victoriei craiovene a fost înscris în minutul 84 de Maldonado, cu o lovitură de cap. Jucătorul hondurian abia intrase pe teren, în minutul 82.

Mekvabishvili a trecut pe lângă gol pe final de meci, iar arbitrul Adrian Cojocaru a acordat penalti în minutul 90+6, când Carnat a simulat că a fost lovit în careu de portarul craiovean. După analiza VAR, arbitrul a anulat decizia şi CS Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1.

  • În clasament, craiovenii au 42 de puncte şi au urcat pe locul 4, în vreme ce FC Voluntari este pe 14, cu 27 de puncte.

Basarab Panduru a urmărit partida din Bănie şi a dezvăluit că oltenii nu l-a convins nici acum după victoria cu Voluntari. 

”Universitatea Craiova câştigă pe final de meci, nu se mai aşteptau. Trăiesc destul de periculos. Craiova nu mă convinge, au avut nevoie de victoria asta pentru poziţia în clasament. Nu te convinge, linia de fund are o problemă, joacă prea sus.

Parcă tot timpul au probleme şi ajungi să suferi cu Voluntari. Voluntari care nu reuşeşte să marcheze niciun gol, doar din penalty.

Dar pâna la urmă cei de la Craiova tot fac analize, cheamă doctorul, dar nu dau drumul la operaţie. E mereu doctorul operat, tot timpul. Ce tot timpul facem analize? Tot căutăm vinovatul.. ce analize tot faceţi?”, a răbufnit Panduru la Orange Sport.  

Echipele care au evoluat:

  • CSU CRAIOVA: L. Popescu - Căpăţînă, Screciu, Badelj (Maldonado 82), Bancu – Al. Creţu (J. Blesa 75), Mekvabishvili, Lyes Houri - Baiaram, Markovic (Koljic 59), Al. Mitriţă. ANTRENOR: Ivaylo Petev
  • FC VOLUNTARI: J. Fernandez – Ricardinho (Cascini 72), Turda, Matricardi, Aliji - Raţa, Crepulja (D. Florea) 89), A. Ciobanu (Nemec 46) - Carnat, Dumiter (C. Paz 79), R. Popescu. ANTRENOR: Nicolae Dică

 

Afla mai multe despre: basarab panduruuniversitatea craiovapetev 

viewscnt
Articole similare