Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică a venit revoltat în faţa reporterului! "L-a lovit, aşa mi-a zis. Am fost echipa care a dominat"

Nicolae Dică a venit revoltat în faţa reporterului! "L-a lovit, aşa mi-a zis. Am fost echipa care a dominat"

FC Voluntari

Comentarii

Antrenorul lui FC Voluntari, Nicolae Dică, a apărut supărat după meci, când a oferit primele reacţii după înfrângerea cu Universitatea Craiova.

Supărare pentru Nicolae Dică pentru ce a păţit în Universitatea Craiova - FC Voluntari

Universitatea Craiova a învins, luni seară, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a 27-a. Meciul s-a încins pe final, când Adrian Cojocaru a anulat un penalty controversat, pe care l-a acordat iniţial. 

În prelungirile partidei, Popescu a sărit pe lângă minge şi a respins greşit, iar centralul a considerat că portarul şi-a lovit cu mâna un adversar. Acordată iniţial, lovitura de pedeaspă a fost anulată, iar oltenii au câştigat. 

Nicolae Dică a erupt pe teren în direcţia lui Adrian Cojocaru, apoi a venit supărat şi în faţa reporterului prezent pe "Ion Oblemenco". 

"Mi-a spus jucătorul meu că (n.r. - Popescu) l-a lovit, a fost evident că l-a lovit cu braţul, aşa mi-a zis. N-am înţeles anumite decizii luate de arbitru. Aseară la Steaua (n.r. - FCSB) s-a dat roşu la aceeaşi fază şi la noi s-a dat galben. 

Am fost echipa care a dominat după un început slab, am pus presiune pe Craiova şi consider că nu meritam să pierdem, la fel s-a întâmplat şi cu UTA. Sunt supărat doar că n-am marcat mai multe goluri. Jucătorii au avut atitudine bună, am practicat un joc bun, a fost doar teama de la început pe care n-am înţeles-o", a declarat Nicolae Dică, după înfrângerea din Bănie. 

În clasament, craiovenii au 42 de puncte şi au urcat pe locul 4, în vreme ce FC Voluntari este pe 14, cu 27 de puncte.

Afla mai multe despre: nicolae dicanicolae dica universitatea craiova voluntari 

viewscnt
Articole similare