Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cum credeai că nu o să te pozeze nimeni în 2024?”. MM Stoica şi Cosmescu, după ce Albu şi Borza au petrecut în club: ”Destul de grav!” | EXCLUSIV

”Cum credeai că nu o să te pozeze nimeni în 2024?”. MM Stoica şi Cosmescu, după ce Albu şi Borza au petrecut în club: ”Destul de grav!” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Alexandru Albu şi Andrei Borza au fost surprinşi într-un club în Iaşi, la doar câteva ore după înfrângerea suferită de Rapid în faţa echipei locale.

Reacţia lui Cosmescu şi MM Stoica după ce Albu şi Borza au petrecut în club

Andrei Borza şi Alexandru Albu au comis-o, duminică seara, imediat după ce echipa lor a pierdut partida cu Poli Iaşi, în Copou, cei doi au mers în club fără acordul şefilor din Giuleşti.

Cei doi jucători ai Rapidului nu au mai ţinut cont de faptul că echipa lor a suferit o înfrângere drastică contra uneia dintre cele mai modeste echipe din Superligă şi au mers să sărbătorească Dragobetele într-un club din Iaşi.

  • MM Stoica şi Bogdan Cosmescu au comentat cele întâmplate.

MM Stoica: ”Am întâlnit-o şi noi şi i-am dat afară pe amândoi. Şi nu vreau să fac referire, e vorba de Rapid, e o contracanditată. Ce faci dacă eşti la Manchester City şi îţi dispar din cantonament X sau Y, ce faci? Eu cred că tratează diferit în funcţie de importanţa jucătorului în echipă!

Dar orice aş zice s-ar prelua şi aş încâlca un pact. Nu vreau să vorbesc despre Rapid. Mai bine tac din gură şi nu e treaba mea. Dacă, Doamne fereşte, o să avem probleme de genul ăsta şi noi o să răspund.

Bogdan Cosmescu: Dar tu cum credei că nu o sa te pozeze nimeni în 2024? Şansele sunt extrem de meci. Borza e foarte tânăr, dar important pentru el e sî înţeleagă că nu a facut bine ce a facut. Dacă ei au fost în cantonament este destul de grav. 

Silviu Tudor Samuilă: Cum calculezi să pleci, tu fiind la hotel, nici nu îmi dau seama cum au gândit-o...”

Ce sancţiuni vor suferi Albu şi Borza

”Nu aveau voie să facă aşa ceva, erau în cantonament, au plecat fără să spună nimănui. Vor fi excluşi din lot pe o perioadă nedeterminată şi vor primi şi o sancţiune financiară pe măsură, dar care va fi stabilită conform regulamentului de ordine interioară.

Este o lipsă de respect la adresa tuturor: a fanilor, a conducerii, a colegilor. Nu se poate să faci aşa ceva, mai ales după ce pierzi un meci şi ştii că peste 3 zile joci o etapă intermediară!

Dar, în primul rând, nu e admisibil să pleci din cantonament şi să faci aşa ceva!”, a declarat Daniel Niculae, potrivit Gsp.

Gigi Becali, despre escapada rapidiştilor: ”Tăiat salariul pe un an! Tu batjocoreşti clubul”. Ce spune despre Borza

Afla mai multe despre: borzaalburapidmm stoica 

viewscnt
Articole similare