Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, despre escapada rapidiştilor: ”Tăiat salariul pe un an! Tu batjocoreşti clubul”. Ce spune despre Borza

Gigi Becali, despre escapada rapidiştilor: ”Tăiat salariul pe un an! Tu batjocoreşti clubul”. Ce spune despre Borza

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 ani), a rămas suprins neplăcut de gestul celor doi jucători de la Rapid, Alexandru Albu şi Andrei Borza, de a ieşi într-un club din Iaşi, imediat după înfrângerea cu Poli Iaşi, scor 1-3.

Omul de afaceri nu înţelege cum a fost posibil ca cei doi jucători, aflaţi în cantonamentul echipei, să ajungă în club.

Gigi Becali: ”Tu batjocoreşti clubul!”

În acelaşi timp, Gigi Becali consideră că este o problemă care porneşte de la nivelul administrativ - în special de la cel care trebuia să se asigure că jucătorii sunt ”la loc sigur”.

Şeful de la FCSB consideră că cei doi jucători care s-au distrat în club, Albu şi Borza, ar trebui amendaţi drastic, deoarece acţiunile lor au afectat imaginea clubului. Club în care sunt investite milioane de euro

Nici nu concep asta. Ce să comentez? Ce nu concep? Nu vreau să dau nume, să supăr pe cineva, dar dacă se întâmplă aşa ceva e de vină conducătorul. Cum adică? Jucătorii în club din cantonament?

Problema e de mentalitate. Dacă mintea ta e la club, cum să poţi câştiga campionatul? Mintea ta trebuie să fie doar la minge. Să vezi milioane de mingi în faţa ta. Şi, când colo, tu te duci la club.

E chestiune de administraţie. Cine sunt acolo. Nu comentez. Ce? Nu există aşa ceva.

Să vedem, maximum, cât trebuie. Tu batjocoreşti clubul, mă. Se bagă milioane de euro în club. Tăiat salariul definitiv pe un an”, a declarat Gigi Becali, luni, la Palat.

Gigi Becali se felicită că nu l-a transferat pe Borza

De asemenea, Gigi Becali nu mai are niciun regret legat de faptul că nu l-a transferat pe Andrei Borza şi a acesta a ajuns la Rapid. Între timp, acesta a aflat mai multe informaţii şi e sigur că a luat decizia cea mai bună.

Patronul liderului consideră că, până la urmă, suspendarea pe termen nelimitat a celor doi, în special a lui Borza, va face mai mult bine Rapidului.

Eu n-am ştiut. Acum am aflat şi noi mai multe lucruri. Gică d-aia l-a dat. Gică ştia. Mă şi gândeam că cine ştie ce şmecherie a fost. La Gică, dacă vii din club, când ţipă o dată la tine imediat vezi stele verzi.

Când ţipa Gică: `Borzaaaa`, îi zbârnâiau picioarele. El talent are. Atunci, gata, vedea stele verzi şi băga kerosen.

Acum, vreţi să vă spun un lucru? Acum fac păcate: într-un fel e bine pentru ei (n.r. - Rapid), pentru că acolo era Calul Troian care îi curăţa. O să vedeţi

Afla mai multe despre: gigi becalialbuborza 

viewscnt
Articole similare