Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, transfer cu impact imediat: ”Nu văd pe altcineva mai bun decât el. E periculos de fiecare dată când pune piciorul pe minge” | EXCLUSIV

FCSB, transfer cu impact imediat: ”Nu văd pe altcineva mai bun decât el. E periculos de fiecare dată când pune piciorul pe minge” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a luat avânt în fruntea clasamentului, dar victoria cu FC Botoşani a fost obţinută cu multe emoţii, una la care a contribuit decisiv şi Alex Băluţă (30 de ani), jucătorul venit la începutul sezonului de la maghiarii de la Akademia Puskas.

FCSB a învins-o, pe teren propriu, pe FC Botoşani, scor 3-2, în etapa a 27-a din Superliga României.

Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Coman (6 şi 76) şi Dawa (71), în timp ce pentru oaspeţi au punctat Margiotta (47) şi Ofosu (90+4).

Trei jucători au fost eliminaţi. De la FCSB au plecat mai devreme Antwi (18) şi Olaru (90+1), iar de la Botoşani a văzut ”roşu” Kaprof (56).

Continuă laudele pentru jucătorul adus de Gigi Becali în vara anului trecut: ”E din filmul FCSB-ului”

În urma acestui meci, unul dintre remarcaţii din echipa lui Elias Charalambous a fost Alex Băluţă, autorul pasei decisive la reuşita lui Dawa.

După ce a fost lăudat de Gigi Becali, jucătorul de 30 de ani a primit recunoştinţă şi din partea experţilor Orange Sport, Basarab Panduru şi Marius Bilaşco.

”Începe să devină un jucător important pentru că pare că este din filmul ăsta. Nu-l vezi cu stângăcii, nu-l vezi cum a intrat Phelipe sau altcineva. Având şi cunoştinţe despre campionatul nostru şi fiind şi un jucător cu experienţă, s-a adaptat foarte repede.

Îl văd din filmul ăsta. Îl văd un om periculos. În momentul când are mingea poate să facă ceva. La faza asta (n.r. la golul lui Dawa), mingea asta nu e uşoară, sunt doi jucători pe el şi reuşeşte până la urmă să se întoarcă. Nici centrarea aia nu e uşoară.

Acolo, Dawa îi ia faţa lui Sadiku şi te întrebi: <<Băi, Sadikule, ce faci? Tu eşti fundaş central, ai doi metri şi Dawa are doi metri, îl marchezi, dar dă gol cu capul din trei metri>>. Dar Băluţă e din filmul FCSB-ului.

Ţi se pare că în momentul ăsta nu ar fi cineva care să îi pună probleme şi el să nu joace în partea dreaptă. Nu joacă acolo doar dacă ar trebui să joci cu sub 21 şi să joace (n.r. Octavian) Popescu acolo. El ar fi în partea dreaptă şi Coman în stânga. Nu văd pe altcineva care să fie mai bun decât el în momentul ăsta.

Nu cred că mai poţi să faci echipa acum fără el. E periculos de fiecare dată când pune piciorul pe minge”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Basarab Panduru a fost completat de colegul de studio Marius Bilaşco: ”E constant în primul 11. A fost un transfer care s-a impus imediat şi a continuat să rămână acolo, lucru greu de realizat”.

În urma acestei victorii, FCSB a ajuns la 58 de puncte şi este lider în Superligă, cu zece puncte în faţa echipelor de pe locurile 2 şi 3. FC Botoşani e pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbalex balutasuperligabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare