Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB. Pe cine răsfaţă patronul după duelul cu Farul: ”Dacă-l pui şi portar, apără. Joacă orice, îşi dă viaţa”

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB. Pe cine răsfaţă patronul după duelul cu Farul: ”Dacă-l pui şi portar, apără. Joacă orice, îşi dă viaţa”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a avut numai cuvinte de laudă pentru unul dintre jucătorii de la FCSB care l-au impresionat în duelul cu Farul Constanţa.

FCSB a remizat cu Farul Constanţa, scor 1-1, într-un duel din etapa a 24-a din Superliga României. Meciul s-a disputat în ziua în care Gică Hagi a împlinit 59 de ani.

Pentru gazde a marcat Alhassan (55), iar Farul a egalat în minutul 90+5, prin Larie, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată în urma consultării VAR.

S-a apelat la VAR şi în minutul 58, când Louis Munteanu a marcat pentru Farul, dar golul a fost anulat pe motiv de offside după o lungă consultare a arbitrajului video.

La o zi după meciul disputat pe Arena Naţională, Gigi Becali a avut o conferinţă aşa cum îi este obiceiul, în faţa reşedinţei sale din Aleea Alexandru.

Gigi Becali îşi freacă mâinile de bucurie după ultima descoperire: ”Are ambiţie oltenească”

Pe lângă multe subiecte abordate, finanţatorul a avut laude la scenă deschisă pentru noul său favorit, Alex Băluţă, despre care a precizat că ”îşi dă viaţa” şi ”are ambiţie oltenească”.

Alex Băluţă a fost titular la formaţia roş-albastră în duelul cu Farul şi a ieşit în minutul 89, când a fost schimbat cu David Miculescu.

De asemenea, Gigi Becali a remarcat o creştere şi în jocul lui Octavian Popescu, luat în colimator de fani în ultima perioadă după prestaţiile mai puţin reuşite din acest sezon.

”Băluţă…dacă-l pui şi portar, apără. Îşi dă viaţa, are ambiţie oltenească. Îl pui portar, apără. Orice îl pui... Dacă-l pui fundaş central, joacă şi fundaş central. Joacă orice, îşi dă viaţa.

De Tavi sunt mulţumit, puţină creştere, poate încet, încet revine. Prima dată când mi-a plăcut de Tavi”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu oferit la palat.

Alex Băluţă a evoluat în 23 de partide pentru FCSB în toate competiţiile în acest sezon. A marcat trei goluri şi a livrat cinci pase decisive.

În urma rezultatului înregistrat pe Arena Naţională, FCSB a acumulat 51 de puncte şi este pe primul loc în Superligă, iar Farul Constanţa este pe cinci, cu 37 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbalex balutagigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare