Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandalul continuă! Arbitrul care a fost nevoit să oficieze la Real Madrid - Sevilla nu era calificat pentru acest meci

Scandalul continuă! Arbitrul care a fost nevoit să oficieze la Real Madrid - Sevilla nu era calificat pentru acest meci

La Liga

Comentarii

Arbitrul care a fost nevoit să oficieze la meciul Real Madrid - FC Sevilla din La Liga nu era calificat pentru acest lucru.

Scandalul de arbitraj continuă în Spania. Acuze dure la adresa lui Real Madrid

După ce arbitrul principal al meciului dintre Real Madrid şi Sevilla (1-0) s-a accidentat, cel care l-a înlocuit pentru finalul partidei a fost arbitrul de rezervă. Problema însă a apărut după ce s-a constatat că el nu era calificat pentru acest tip de meci.

Isidoro Diaz de Mera, arbitrul principal al meciului de duminică dintre Real Madrid şi Sevilla, a fost nevoit să părăsească terenul de joc. El s-a accidentat la gambă şi nu a putut continua pentru restul meciului. Numai că cel care l-a înlocuit în minutul 63, nu ar fi trebuit să facă acest lucru.

Carlos Fernandez Buergo, al patrulea arbitru al acestei partide, oficiază ca arbitru de seniori, dar în divizia a treia din Spania. Prin urmare, presa spaniolă a semnalat că nu avea certificatul necesar pentru a arbitra meciuri care implică sistemul VAR.

FC Sevilla nu a comentat încă acest subiect, dar este posibil să depună o cerere de despăgubire, chiar dacă rezultatul cazului pare foarte complicat. Este puţin probabil ca meciul să fie rejucat sau ca victoria madrilenilor să fie anulată.

Afla mai multe despre: real madrid sevillareal madridsevillala liga 

viewscnt
Articole similare