Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cine a luat avantaj în bătălia pentru un loc de Champions League din LaLiga! Real Madrid a învins greu. Rezultatele zilei din Spania

VIDEO | Cine a luat avantaj în bătălia pentru un loc de Champions League din LaLiga! Real Madrid a învins greu. Rezultatele zilei din Spania
Comentarii

Rezultatele zilei din LaLiga.

Cadiz - Celta Vigo 2-2

Cadiz şi Celta au deschis ziua de duminică în Spania cu un meci frumos. Veteranul Iago Aspas a marcat primul pentru oaspeţi, cu o execuţie frumoasă. Al doilea gol al celor de la Celta a fost la fel de frumos. Swedberg a finalizat. Juanmi a dat semnalul revenirii pentru Cadiz. Golul egalării a venit în minutul 10 de prelungiri. Machis a lovit surprinzător şi a salvat punctul pentru marinari.

Betis - Bilbao 3-1

Bătălia pentru un loc de Champions League dintre Betis şi Bilbao a fost câştigată de urmăritoare. Alb verzii au deschis scorul pe contraatac, de Avila. Yiuri şi-a dat un autogol comic şi s-a făcut 2-0 pentru Betis. Imediat, oaspeţii au rămas în 10. Nico Williams a luat două galbene în câteva secunde şi a fost trimis la cabine. În prelungirile primei reprize, Bilbao a redus din diferenţă după un corner: Guruzeta a punctat. Johny a marcat cel mai frumos gol al meciului, iar Betis s-a impus şi a redus diferenţa faţă de adversara sa la şapte puncte.

Las Palmas - Osasuna 1-1

Osasuna a deschis scorul pe terenul lui Las Palmas cu superexecuţia lui Unai Garcia, venită imediat după reluare. Gazdele au egalat tot după o reuşită din vole, semnată de Kevin Rodriguez. Las Palmas - Osasuna s-a terminat 1-1.

Real Madrid - Sevilla 1-0

Un balon de aur a salvat-o pe Real Madrid cu Sevilla. Intrat pe teren in minutul 75, Modric a marcat un gol de trei puncte pentru liderul din Spania. Pe Santiago Bernabeu, En-Nesyiri a ratat prima mare ocazie. Valverde a lovit bara dupa pauza. La faza imediat urmatoare, Lunin a avut o interventie magistrala la incercarea lui Isaac Romero. Partida s-a terminat 1-0. 

Afla mai multe despre: rezultate spaniarezultate laliga 

viewscnt
Articole similare