Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Marius Şumudică şi-a stabilit viitorul la Gaziantep! Fanii echipei au primit vestea

BREAKING NEWS | Marius Şumudică şi-a stabilit viitorul la Gaziantep! Fanii echipei au primit vestea

Stranieri

Comentarii

Presa din Turcia a anunţat faptul că Gaziantep a decis să-l demită pe Marius Şumudică, antrenorul român instalat pe bancă după primele etape ale acestui sezon.

UPDATE | Marius Şumudică a făcut anunţul aşteptat de suflarea celor de la Gaziantep, după tensiunile din jurul clubului turc.

Şumudică, anunţ de ultimă oră despre viitorul său la Gaziantep! 

Antrenorul român a informat faptul că va continua să rămână la conducerea echipei din Gaziantep, în ciuda ultimelor speculaţii apărute în spaţiul media din Turcia.

"A fost o şedinţă cu membrii boardului să vorbim cum scoatem echipa din situaţia delicată. În niciun moment nu s-a pus problema demiterii", a declarat Marius Şumudică, pentru Orange Sport. 


Conform publicaţiei locale Gazispor, conducerea celor de la Gaziantep a decis să-l demită pe Marius Şumudică. Decizia şefilor clubului a venit după o şedinţă de câteva ore care a avut loc la sediul clubului din Gaziantep.

Decizie de ultimă oră, la Gaziantep

Gaziantep a obţinut o singură victorie în ultimele 10 etape, cu Marius Şumudică pe bancă. Singura victorie a venit acum trei etape, pe terenul celor de la Istanbulspor, echipa de pe ultimul loc din campionatul Turciei.

În ultima etapă, echipa lui Marius Şumudică a suferit un eşec pe teren propriu împotriva celor de la Basaksehir, cu scorul de 2-0. Şumudică o părăseşte pe Gaziantep pe locul 17, cu 28 de puncte după 27 de etape. În Turcia, locul 17 este retrogradabil.

Marius Şumudică se află la a cincea experienţă pe banca unei formaţii din Turcia. Şumudică le-a mai antrenat pe Kayserispor, Rizespor, Yeni Malatyaspor şi Gaziantep (2019-2021).

Înainte de a semna cu Gaziantep, la începutul acestui sezon, Marius Şumudică a aşteptat o propunere din partea celor de la Rapid, propunere care nu a venit, astfel, Şumudică a revenit la un alt club pe care l-a mai antrenat în trecut, Gaziantep.

La sfârşitul primei sale perioade la Gaziantep, Şumudică a părăsit formaţia după o serie de rezultate excelente pentru gruparea din sudul Turciei. Problemele între tehnicianul român şi conducerea clubului din Turcia la capătul primei colaborări au fost de ordin financiar.

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepturcia 

viewscnt
Articole similare