Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Marius Şumudică rămâne la Gaziantep. Prima reacţie a antrenorului: "A fost o şedinţă" | EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie! Marius Şumudică rămâne la Gaziantep. Prima reacţie a antrenorului: "A fost o şedinţă" | EXCLUSIV
Comentarii

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Şumudică (52 de ani), şi-a păstrat postul la echipa din Super Lig. După o zi agitată şi în ciuda primelor informaţii din Turcia, principalul a anunţat că îşi continuă munca la actualul club.

Marius Şumudică anunţă că rămâne la Gaziantep! Prima reacţie, după ce turcii l-au dat plecat de la echipă

Publicaţii din Gaziantep au anunţat, în urmă cu câteva ore, plecarea lui Marius Şumudică, după ce echipa a ajuns în zona retrogradării. Clubul are o formă slabă, cu doar o victorie în 10 meciuri, iar situaţia antrenorului a fost discutată de şefi. 

În urma unei şedinţe la care a luat parte şi antrenorul român, Marius Şumudică a anunţat că îşi păstrează postul la Gaziantep, într-o primă reacţie pentru Orange Sport. 

Campionul României cu Astra a oferit detalii din cadrul discuţiilor cu cei care decid în cadrul clubului. Marius Şumudică a susţinut că s-au pus pe masă variantele pentru ca echipa să aibă rezultatele dorite şi că varianta plecării nu a existat. 

"A fost o şedinţă cu membrii boardului să vorbim cum scoatem echipa din situaţia delicată. În niciun moment nu s-a pus problema demiterii", a declarat Marius Şumudică, pentru Orange Sport. 

Principalul a fost instalat în septembrie 2023 şi mai are contract până în iunie 2024. 

Marius Şumudică se află la a cincea experienţă pe banca unei formaţii din Turcia. Şumudică le-a mai antrenat pe Kayserispor, Rizespor, Yeni Malatyaspor şi Gaziantep (2019-2021).

Turcii anunţă ce s-a întâmplat azi în birourile clubului

Jurnalistul care a anunţat iniţial plecarea lui Marius Şumudică a oferit noi detalii despre evenimentele din cadrul clubului. 

Astfel, în prima parte a zilei membrii consiliului director au votat pentru plecarea antrenorului român, scor 7-6, iar antrenorii au fost chemaţi în cadrul clubului cu gândul că vor semna şi rezilierea. 

Acest lucru nu s-a mai întâmplat, după o nouă şedinţă între Marius Şumudică şi preşedintele clubului. După o discuţie de trei ore, Marius Şumudică şi-a păstrat postul şi va încerca să redreseze echipa care a picat în zona retrogradării. 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica gaziantepgaziante 

viewscnt
Articole similare