Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Cum a fost posibil ca Şumudică să continue la Gaziantep, deşi scorul a fost 7-6 pentru a pleca

Incredibil! Cum a fost posibil ca Şumudică să continue la Gaziantep, deşi scorul a fost 7-6 pentru a pleca
Comentarii

Marius Şumudică (52 de ani) rămâne antrenorul lui Gaziantep, după o zi lungă în birourile clubului aflat în zona retrogradării din prima ligă a Turciei. Demis în prima parte a zilei, antrenorul român a reuşit să-şi păstreze postul după o altă şedinţă care a durat trei ore şi care s-a terminat în urmă cu scurt timp.

Incredibil! Demis cu 7 voturi din 13, Marius Şumudică a reuşit să rămână antrenor la Gaziantep. Ce s-a întâmplat

A fost o zi de foc pentru Marius Şumudică la Gaziantep, echipă care are o formă slabă sub comanda antrenorului român, cu doar o victorie din 10 meciuri în campionat. Clubul este pe locul 17 din 20 de echipe din Super Lig, iar azi s-au purtat negocieri între decidenţi în privinţa viitorului fostului campion al României cu Astra Giurgiu. 

După amiază, presa din Turcia a anunţat despărţirea lui Marius Şumudică de Gaziantep, însă totul s-a schimbat în orele următoare. Marius Şumudică a oferit o primă reacţie

Jurnalistul Ali Budak, de la publicaţia Gazispor, a fost cel care a descris orele care au schimbat soarta tehnicianului român pe banca formaţiei din sudul Turciei.

"Întâlnirea, care a început dimineaţa, s-a încheiat acum. Preşedintele Memik Yılmaz şi managerul Mustafa Kara, care au intrat în şedinţa cu Marius Şumudică la ora 12 s-au întâlnit cu antrenorul şi echipa sa până în ora 16:00. Preşedintele Memik Yılmaz, care a adunat consiliul de administraţie după ora 16, a pus soarta experimentatului tehnician la votul conducerii.

În timp ce decizia de 7 la 6 a fost luată ca Şumudică să plece, Şumudică şi asistentul său, Şener Gençtürk, au fost chemaţi la sediul clubului. În telefonul făcut asistentului lui Şumudică s-a spus: „Vino, îţi vom încheia înţelegerea”.

Şumudică si adjunctul sau s-au dus la sediu şi au început negocierile cu preşedintele şi conducerea. La finalul întâlnirii, care a durat aproximativ 3 ore, Şumudică a promis că va menţine echipa in liga, şi s-a decis continuarea cu antrenorul experimentat." a fost anunţul lui Ali Budak, pe Twitter.

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica gaziantepgaziantepmarius sumudica antrenor gaziantep 

viewscnt
Articole similare