Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Revenire de marcă la FCSB. Renegat de Becali, fotbalistul se întoarce acum la vicecampioana României

BREAKING | Revenire de marcă la FCSB. Renegat de Becali, fotbalistul se întoarce acum la vicecampioana României

FCSB

Comentarii

FCSB are şansa de a se distanţa din nou la zece puncte în fruntea clasamentului faţă de principala urmăritoare, Rapid. Liderul din Superliga joacă astăzi, de la ora 21:00, în direct la Orange Sport 1, la FC Voluntari.

FCSB se îndreaptă cu paşi siguri către titlul mult aşteptat încă din 2015. În urmă cu nouă ani, roş-albaştrii s-au impus ultima dată în campionat, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă. Acum, echipa patronată de Gigi Becali are un parcurs foarte bun cu Elias Charalambous pe banca tehnică şi îşi poate mări avansul faţă de principalele urmăritoare, cu două etape rămase de disputat până la finalul sezonului regulat.

CFR Cluj s-a încurcat, marţi, în deplasarea de la Oţelul, astfel că FCSB, cu o victorie în partida de la FC Voluntari, îşi poate mări avansul faţă de ardeleni la 12 puncte. În plus, vicecampioana României are un avans considerabil şi faţă de principala urmăritoare din clasament, Rapid. Cu un succes pe terenul ilfovenilor, FCSB s-ar distanţa la 10 puncte de giuleşteni.

Însă Elias Charalambous are şi probleme înaintea duelului cu FC Voluntari. Cum Nana Antwi este suspendat, iar Alexandru Pantea a fost operat, FCSB este nevoită să apeleze acum la fotbalistul pe care Gigi Becali l-a tot "renegat" în fiecare pauză de transferuri.

În cele din urmă, Valentin Creţu a rămas de fiecare dată în lotul FCSB-ului, iar acum va reveni chiar în echipa de start a vicecampioanei României. Fundaşul dreapta în vârstă de 35 de ani a fost suspendat la meciul de duminică, împotriva lui FC Botoşani, însă acum este apt de joc şi poate fi folosit împotriva ilfovenilor.

  • 1 pasă de gol a reuşit Valentin Creţu în cele 18 meciuri jucate pentru FCSB în acest sezon, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: fcsbrapidcretu 

viewscnt
Articole similare