Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E Chuck Norris, Jackie Chan, Bruce Lee, ce vrei!". Golul din Rapid - UTA care l-a uluit pe Basarab Panduru | EXCLUSIV

"E Chuck Norris, Jackie Chan, Bruce Lee, ce vrei!". Golul din Rapid - UTA care l-a uluit pe Basarab Panduru | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Basarab Panduru a reacţionat la golul marcat de Borisav Burmaz în partida cu UTA Arad, golul care a stabilit scorul final al partidei de pe Giuleşti, 4-1.

Borisav Burmaz a înscris o bijuterie de gol pe finalul meciului dintre Rapid şi UTA Arad. Atacantul sârb adus de Rapid în această iarnă are parte de un start excelent în tricoul giuleştenilor.

Burmaz a ajuns la patru reuşite în şapte partide pentru Rapid, acesta s-a remarcat şi în partida cu UTA, cu o lovitură liberă de pus în ramă. 

Reuşita lui Burmaz l-a uluit pe Basarab Panduru. Expertul Orange Sport a rămas uimit de calitatea execuţiei reuşite de atacantul sârb al celor de la Rapid.

VIDEO | Golul superb marcat de Borisav Burmaz, din lovitură liberă

"E normal să se termine cum s-a terminat, 4-1, cu un gol de te întrebi, ce gol e ăsta? Ce este ăsta? Adica, Iacob mai avea puţin şi le spunea, <<nu vă duceţi în zid că n-am nevoie, nu vedeţi de unde trage? De la centrul terenului, ce nevoie am eu de zid?>> Mamă şi ce şut, mamă, dar ce şut dă.. Ce şut e ăsta? Fii atent cum se duce mingea.. Chuck Norris cu Jackie Chan, Bruce Lee... cu ce vrei, a văzut-o în plasă, nici nu ştie cum a ajuns acolo." a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Florin Lovin a asemănat golul lui Burmaz cu execuţiile fotbalistului brazilian Hulk, trecut pe la cluburi precum Zenit St. Petersburg şi FC Porto.

"Mai dădea goluri în genul ăsta Hulk, cel care a jucat la Zenit şi Porto.", a spus Florin Lovin.

Rapid este pe locul doi în clasamentul din Superliga după victoria în faţa celor de la UTA Arad. Giuleştenii speră la un rezultat pozitiv al celor de la FC Voluntari în partida cu FCSB, care se joacă joi seară, de la ora 21:00 şi este în direct pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: rapidbasarab panduruborisav burmazuta aradsuperliga 

viewscnt
Articole similare