Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Karim Benzema, revenire de senzaţie în Europa? Clubul "lansează ofensiva" pentru transfer

Karim Benzema, revenire de senzaţie în Europa? Clubul "lansează ofensiva" pentru transfer
Comentarii

Plecat din Europa, de la Real Madrid, în vara lui 2023, Karim Benzema (36 de ani) ar putea reveni rapid pe "Bătrânul Continent".

Balonul de Aur din 2022, Karim Benzema, n-are parte de o experienţă prea plăcută în Arabia Saudită, la Al-Ittihad, unde a ajuns după ce şi-a terminat contractul cu Real Madrid. Atacantul francez nu duce, însă, lipsă de oferte, în ciuda vârstei înaintate la care a ajuns.

Înapoi acasă? Olympique Lyon îl vrea pe Karim Benzema

În ciuda faptului că s-a discutat despre o revenire a sa în Europa în Premier League, Karim Benzema ar putea avea o altă destinaţie. Echipa care l-a format, Olympique Lyon, care îşi doreşte să obţină semnătura superstarului care a jucat din 2009 până în 2023 la Real Madrid.

Potrivit site-ului fichajes.net, Karim Benzema este dorit de Olympique Lyon, iar preşedintele Jean Michel Aulas "va lansa ofensiva" pentru semnătura atacantului francez, pe care lyonezii l-au vândut la Real Madrid în 2009. Rămâne de văzut, însă, dacă Benzema va fi de acord, având în vedere salariul pe care îl încasează la Al-Ittihad, 100 de milioane de euro pe sezon.

Karim Benzema a marcat de 12 ori şi a livrat şapte pase de gol în 23 de meciuri (1936 de minute) din toate competiţiile sezonului cu Al-Ittihad.

  • 15 milioane de euro este cota de piaţă a lui Karim Benzema în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: karim benzematransferolympique lyon 

viewscnt
Articole similare