Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Acord". Dorit de Liverpool şi Bayern, Xabi Alonso a bătut palma!

ULTIMA ORĂ | "Acord". Dorit de Liverpool şi Bayern, Xabi Alonso a bătut palma!

Bundesliga

Comentarii

Xabi Alonso (42 de ani), poate cel mai în vogă antrenor din lume în acest moment, şi-a stabilit viitorul. Munca pe care o face cu Bayer Leverkusen, pe care o conduce către titlu în Bundesliga, a atras atenţia cluburilor mari, cu Bayern Munchen şi Liverpool pe urmele sale.

În aceste condiţii, Xabi Alosno şi Bayer Leverkusen s-au pus de acord în privinţa viitorului antrenorului basc, care a i-a transformat pe "Farmacişti". Leverkusen n-a pierdut niciun meci oficial de la începutul sezonului, Alonso fiind artizanul echipei din Germania.

Xabi Alonso, "acord verbal" cu Bayer Leverkusen în privinţa plecării

Mirror anunţă că Bayer Leverkusen şi Xabi Alonso s-au pus de acord în privinţa plecării antrenorului, cu o condiţie. Interesul pe care îl atrage bascul de pe banca nemţilor va fi greu de stăpânit, având în vedere forma pe care o traversează Leverkusen şi cu echipe mari din Europa care caută antrenor.

Bayern Munchen şi Liverpool sunt echipele care şi-l doresc cel mai tare pe Xabi Alonso. Conştienţi fiind de interesul pentru antrenor, şefii lui Leverkusen şi Xabi Alonso s-au pus de acord ca fostul mijlocaş poate pleca în vara lui 2024 doar dacă "Farmaciştii" primesc o ofertă interesantă pentru el.

Astfel, orice club doreşte să obţină semătura lui Xabi Alonso va trebui să plătească în schimbul serviciilor sale.

Afla mai multe despre: xabi alonsobayer leverkusenacordplecareantrenor 

viewscnt
Articole similare