Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Numire controversată de antrenor în Superligă! Revenirea l-a revoltat: ”Nu poţi decât să îl baţi, să plece cu ochiul vânăt” | EXCLUSIV

Numire controversată de antrenor în Superligă! Revenirea l-a revoltat: ”Nu poţi decât să îl baţi, să plece cu ochiul vânăt” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCU Craiova 1948 nu mai are nicio speranţă să joace în play-off-ul Superligii, după ce oltenii au bifat al patrulea joc consecutiv fără victorie, 1-1 cu Poli Iaşi. Înfrângerea i-a fost fatală lui Giovanni Costantino, care a fost demis de Adrian Mititelu, la scurt timp după jocul de pe Ion Oblemenco.

După un final de 2023 excelent, încheiat cu trei victorii, oltenii au înregistrat o serie dezastruoasă în 2024: cinci înfrângeri, un egal şi un singur succes, iar dintr-o pretendentă la play-off, FCU a ajuns la doar şase puncte de primul loc ce retrogradează direct.

”Este de neconceput!” Bogdan Cosmescu ”a luat foc” când a aflat cu cine a discutat Adrian Mititelu: ”Cum?”

Finanţatorul lui FCU Craiova 1948 nu a stat mult pe gânduri şi a luat legătura cu Marius Croitoru, antrenorul pe care l-a ”desfiinţat” după precedentul mandat pe banca echipei sale. 

Bogdan Cosmescu, invitat în studioul Orange Sport, s-a declarat şocat de faptul că Adrian Mititelu l-a contactat pe Marius Croitoru, ţinând cont de declaraţiile acide pe care le-a făcut la adresa lui în urmă cu nu foarte mult timp.

”Aia e una dintre chestiile de neconceput, faptul că au existat discuţii între Croitoru şi Mititelu.  Bă, să spui mai mult de atât, nu poţi decât să îl baţi, adică să îl baţi rău, să plece bătut  cu ochiul umflat. Cum? ”M-a făcut praf (n.r. - A spus Mititelu, după primul mandat al lui Croitoru la FCU)”, m-a nenorocit, m-a retrogradat”, a declarat Bogdan Cosmescu.

Au picat negocierile cu Marius Croitoru, antrenorul dorit de Adrian Mititelu la FCU Craiova

Deşi lucrurile păreau clare, iată că antrenorul nu s-a înţeles în cele din urmă cu patronul oltenilor. Motivul? Marius Croitoru nu deţine nici acum o licenţă PRO, iar numirea sa pe banca celor de la FCU Craiova ar fi adus mai multe probleme pentru Mititelu.

Concret, omul de afaceri ar fi trebuit să angajeze şi un tehnician cu acte în regulă, pe care să îl folosească drept „paravan”. Cum nicio parte nu a vrut să se complice, Marius Croitoru a plecat deja din Craiova, iar negocierile au picat definitiv, anunţă Fanatik.

Marius Croitoru mai lucrase cu Adrian Mititelu la FCU Craiova şi în 2022, dar atunci a plecat cu scandal de la echipă, fiind implicat într-un scandal chiar cu finanţatorul grupării din Bănie.

Adrian Mititelu l-a făcut praf pe Marius Croitoru, după aventura de la FCU

"Asta este fotbalul. Ar trebui să îl întrebaţi pe Croitoru. El a avut echipa asta pe mână. Noi suntem obligaţi să facem în aşa fel încât să ne ridicăm din situaţia asta în care suntem. Ce trebuie să facem? Să câştigăm meciurile. Echipa  nu are energie. Ştiu ce antrenamente s-au făcut. Asta este adevărul. Echipa  nu poate să alerge. Am greşit. Am dat echipa pe mâna unor oameni nepricepuţi, care nu au experienţă şi care trăiesc din basme.

Au lăsat echipa în genunchi însă ne vom ridica. Actuala conducere tehnică are un mandat interimar de 3 săptămâni, dintre care au trecut 2. Nu vreau să aleg o soluţie mai proastă ca înainte. Suntem acuzaţi şi ameninţaţi de galerie.

L-au considerat pe Croitoru "zeul" lor. Păi vorbiţi cu zeul vostru! Cel pe care l-aţi zeificat şi cu care făceaţi grătare. Întrebaţi-l pe el: "De ce echipă nu poate să alerge?". Părerea mea este că acum suporterii ne fac mai mult rău. Am înţeles, nu le place echipa, nu mai cred în ea, staţi domnule acasă,  nu mai veniţi!", spunea Adrian Mititelu în octombrie 2022.

Afla mai multe despre: marius croitorubogdan cosmescuadrian mititelufcu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare