Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă problemele pentru FCU Craiova! De ce antrenorul dorit de Adrian Mititelu nu mai semnează cu oltenii

Continuă problemele pentru FCU Craiova! De ce antrenorul dorit de Adrian Mititelu nu mai semnează cu oltenii

FC U Craiova

Comentarii

Negocierile dintre Adrian Mititelu şi Marius Croitoru au picat, iar tehnicianul a plecat deja din Craiova.

Au picat negocierile cu Marius Croitoru, antrenorul dorit de Adrian Mititelu la FCU Craiova

FCU Craiova a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Poli Iaşi, în etapa precedentă, iar răbdarea lui Adrian Mititelu cu Giovanni Costantino a ajuns la final. Tehnicianul italian a fost demis, iar varianta dorită de Adrian Mititelu a fost Marius Croitoru. Deşi lucrurile păreau clare, iată că antrenorul nu s-a înţeles în cele din urmă cu patronul oltenilor.

Motivul? Marius Croitoru nu deţine nici acum o licenţă PRO, iar numirea sa pe banca celor de la FCU Craiova ar fi adus mai multe probleme pentru Mititelu. Concret, omul de afaceri ar fi trebuit să angajeze şi un tehnician cu acte în regulă, pe care să îl folosească drept „paravan”. Cum nicio parte nu a vrut să se complice, Marius Croitoru a plecat deja din Craiova, iar negocierile au picat definitiv, anunţă Fanatik.

Marius Croitoru mai lucrase cu Adrian Mititelu la FCU Craiova şi în 2022, dar atunci a plecat cu scandal de la echipă, fiind implicat într-un scandal chiar cu finanţatorul grupării din Bănie.

  • FCU Craiova ocupă locul 12 în clasamentul Superligii, cu 31 de puncte obţinute în 28 de etape

Mesajul lui Giovanni Costantino după plecarea de la FCU Craiova

„Mulţumesc FCU Craiova, mulţumiri domnului Mititelu, jucătorilor mei, staff-ului, Peluza Sud 1997 şi tuturor fanilor FCU din întreaga lume.

Am dat tot ce am putut pentru acest club şi am lucrat cu profesionalism, pasiune şi efort pentru a face acest club şi aceşti jucători mai buni.

Când am ajuns a fost un moment foarte dificil pentru club, dar am avut o perioadă grozavă aici, până acum câteva săptămâni jucam pentru mulţi oameni cel mai bun fotbal din România.

Ultimele 3 săptămâni ne-am chinuit să jucăm ca înainte din cauza accidentărilor şi a cartonaşelor galbene, dar am avut multe emoţii pozitive în acele luni, remiza în derby cu 10 jucători, victoriile cu FCSB, Sepsi, Dinamo, amintiri grozave pe care le voi păstra în inima mea.

Hai, Craiova, Haide!”, a scris Giovanni Costantino, pe Instagram.

Afla mai multe despre: adrian mititelumarius croitorufcu craiova 

viewscnt
Articole similare